📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
niesamowita idiotka. Koleś zrobił sobie z niej worek treningowy w windzie, po czym polazła za nim na parking dostać kolejną listwe na ryj i w bonusie zostać potrąconą samochodem, a ona....wstaje i dalej biegnie za swoim księciem
Zawzięta jak to baba. Dostaje po głowie, ale idzie dalej do przodu.
Wybierając sobie partnerkę radzę się upewnić z pod jakiego jest znaku zodiaku, tak tylko chciałem ostrzec.
Go4Fr napisał/a:
Wybierając sobie partnerkę radzę się upewnić z pod jakiego jest znaku zodiaku, tak tylko chciałem ostrzec.
chuj z tymi znakami, ja skorpion i moja eks skorpion
Koleś musiał jej dawać sowite kieszonkowe, że tak walczy o niego.
Gdyby dostała w cymbał tylko raz, no to jeszcze bym się dal nabrać ze pojebany koleś. Ale winda, parking plus potrącenie, ktoś tu chyba nie wie kiedy zamknąć mordę
Się przejmujecie... Przecież ona nie jest z nim z miłości. Ubrania, kosmetyki, operacje plastyczne kosztują. Co ona wrzuci na swoje portale, gdzie udaje najszczęśliwszą kobietę sukcesu? Co jej fani powiedzą! Przecież jej życie jest idealne, bo ma torebkę za cenę kilku średnich krajowych. Życie na poziomie wymaga poświęceń
Najlepsze jest to że kobiety jak ona i tak będzie go kochać bo może się zmienić
wojtas09999 napisał/a:
Najlepsze jest to że kobiety jak ona i tak będzie go kochać bo może się zmienić
Człowieku o czym ty pierdolisz? nie znając kontekstu z urzędu bronisz którąś ze stron. Jak często bijesz kogoś bez powodu, ty albo twoi znajomi ? Do tego jeszcze kobietę która parę godzin wcześniej zabierasz na wypad.
niesamowita idiotka. Koleś zrobił sobie z niej worek treningowy w windzie, po czym polazła za nim na parking dostać kolejną listwe na ryj i w bonusie zostać potrąconą samochodem, a ona....wstaje i dalej biegnie za swoim księciem
Tak się właśnie zachowuje szlauf,jak uświadomi sobie że traci źródło utrzymania.(sponsora)
Cóż. Trzeba innego frajera szukać.
Nie macie pojęcia o związka dekle, to jest prawda akurat, że jak się baby nie bije to jej wątroba gnije, to jest normalne w zwiazku coś prawdziwym z kobietą, może z chłopakiem byliście to nie wiecie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów