Nie żal mi takich kobiet, same godzą się na swój los, bo niby kochają. Myślę, że pierwsze bezpodstawne uderzenie w twarz w związku, powinno być wyraźnym ostrzeżeniem "SPIERDALAJ ILE PARY W NOGACH". No ale skoro akceptacja takiego woła jest wazniejsza niż własne życie i zdrowie, no to pozostaje życzyć sprytu i szybkości w unikach.
Znam taki przypadek. Dzień po weselu - cios od małżonka, utrata przytomności. Tego samego dnia wyjechała, rozwód. Fajna, normalna dziewczyna, ma nadzieję ze znalazła sobie normalnego gościa...
baby o głupie cipy, one nie czują miłości one czują poprzez doznania, one muszą mieć jakiej kolwiek dopływy adrenaliny bo mózgi przestają działać dlatego musisz je zabierać tu tam non stop coś nowego wymyślać, czy to np uczucie nowego np wycieczka czy kłótnia gdzie ją jebniesz to je to uzależnia dopamina adrenalina itp. dlatego jebią się z czarnymi bo to coś nowego dlatego kupują non stop nowe ciuchy buty bo to coś nowego .... Dlatego czy to łobuz czy nie będą z takim nawet jak stracą życie lub zęby będą z takim dopóki dziecko się nie narodzi wtedy dopływ odczuć dostają od dziecka i facet to albo niewolnik zapierdalający albo odchodzą i mówią że jego wina ... jak te wszystkie samotne matki one wiedziały kogo mają i z kim się dupcą to one przy nim były non stop. NIE ŻAL MI TYCH CIP