Kobieta w Pakistanie zostaje pobita tylko dlatego, że jest sama, z dala od domu, w miejscu publicznym. Postępowa i pokojowa religia.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
-Donald T.
„Jestem ciągle pod wrażeniem czegoś, co jeszcze nie zdążyło mnie znudzić, to jest wielokulturowości i cudownej różnorodności, której nie znajdziemy jeszcze w Europie Wschodniej. Uważam, że ktokolwiek spędzi kilka tygodni w Brukseli, a pochodzi z naszego regionu, zrozumie, że migracja nie musi być postrzegana jedynie w kontekście obaw”
-Donald T.
Jestem typem który urodził się i wychował na blokowisku w warszawskim mokotowie. Bywałem w każdej dzielnicy warszawy i wiem co to osiedlowe dresy.
Miałbym mniejsze obawy w sobotnią noc paradować na warszawskim grochowie/pradze z flagą lgbt w dupie niż w postepowej brukseli iść po ulicy samemu w ciągu dnia.
Tyle mam do powiedzenia.
Kobieta została zaszczuta, poniżona, policja zablokowała pomoc lekarską dla niej, została potraktowana jak niebezpieczny morderca, ponieważ dokonała LEGALNEJ aborcji. Lokalizacja: Unia Europejska, centralna Europa, Postępowa Polska.
dokonała LEGALNEJ aborcji.
Idź być idiotą gdzieś indziej. Od maja 2021 już nielegalnej.
;>
Nie, nie omawiam prawa czy braku prawa kobiet do podejmowania takiej decyzji - omawiam istnienie przepisu.
;>
"Kobieta w Pakistanie zostaje pobita tylko dlatego, że jest sama, z dala od domu, w miejscu publicznym. Postępowa i pokojowa religia."
Kobieta została zaszczuta, poniżona, policja zablokowała pomoc lekarską dla niej, została potraktowana jak niebezpieczny morderca, ponieważ dokonała LEGALNEJ aborcji. Lokalizacja: Unia Europejska, centralna Europa, Postępowa Polska.
Szkoda, że twojej matce przeszkodzili....
Idź być idiotą gdzieś indziej. Od maja 2021 już nielegalnej.
;>
Nie, nie omawiam prawa czy braku prawa kobiet do podejmowania takiej decyzji - omawiam istnienie przepisu.
;>
Podaj konkretny zapis kodeksu karnego, który zabrania używania tabletek wczesnoporonnych i jakie kary się należą za ich użycie, albo po prostu zamilknij i się nie kompromituj.
ps
dodam, że wyrok pseudo trybunału Przyłębskiej jest wart tyle, co papier toaletowy w moim kiblu.
ps2
Zużyty.
że nie ma żadnego komentarza o zmywarkach i ich miejsca...
Pobili dobrą zmywarkę a i odkurzacz pewnie jej nie jest obcy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów