Pedrylocze nie wytrzymał siły najprostszych argumentów i się obraził
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Odjebało tym pedałom po prostu. W sumie każda walka o tolerancje zamienia się w pewnym momencie w walkę o dominację. Przykładem mogą tu być czarni, żydzi, pedały, feministki. Zawsze w końcu dzieje się to samo, ciesząc się z wywalczonych rezultatów nie zatrzymają się pazerne chuje nigdy.
Zjuq,
Jak tak napiętnujesz homoseksualistów -bo się nie rozmnażają- to może teraz ponarzekasz na ludzi, którzy nie chcą mieć dzieci albo na aseksualistów bo oni to już w ogóle z seksem mają tylko tyle wspólnego, że go nie uprawiają oraz może jeszcze do ludzi chcących mieć dziecko ale bezpłodnodnych. Właśnie! Bezpłodnych obrażaj, napiętnuj i nienawidź. Bezpłodność to dopiero PRAWDZIWA kurewska choroba cywilizacyjna. Bezpłodni na stos! To dopiero chwytliwe hasło.
A tak na serio to bardziej niebezpieczna dla ludzkości jest właśnie taka zacofana nietolerancja, zaściankowość i złośliwość wynikająca ze strachu i nienawiści przed nieznanym. Nieznanym bo właśnie twój argument o rozmnażaniu(w kontekście napiętnowania i niechęci do homoseksualistów) jest z dupy wzięty i potwierdza nieznajomość tematu albo skrajną ignorancję.
Jak tak napiętnujesz homoseksualistów -bo się nie rozmnażają- to może teraz ponarzekasz na ludzi, którzy nie chcą mieć dzieci albo na aseksualistów bo oni to już w ogóle z seksem mają tylko tyle wspólnego, że go nie uprawiają oraz może jeszcze do ludzi chcących mieć dziecko ale bezpłodnodnych. Właśnie! Bezpłodnych obrażaj, napiętnuj i nienawidź. Bezpłodność to dopiero PRAWDZIWA kurewska choroba cywilizacyjna. Bezpłodni na stos! To dopiero chwytliwe hasło.
A tak na serio to bardziej niebezpieczna dla ludzkości jest właśnie taka zacofana nietolerancja, zaściankowość i złośliwość wynikająca ze strachu i nienawiści przed nieznanym. Nieznanym bo właśnie twój argument o rozmnażaniu(w kontekście napiętnowania i niechęci do homoseksualistów) jest z dupy wzięty i potwierdza nieznajomość tematu albo skrajną ignorancję.
Y...Mam penis, moja partnerka ma pochwe. Jak kiedys bede pijany to zalozymy rodzine Panie Biedron 0 tak oto fakt biologiczny przeistoczy sie w fakt socjologiczny.
chuj ci w piety bierdros pedale bo w dupe to dla ciebie nagroda
xxSekiPlxx napisał/a:
Wyobrażacie sobie tego pedała, jako polityka, który ma za zadanie wynegocjować korzystną umowę handlową, dla naszego kraju?
Tak się składa że Biedroń siedzi w parlamencie z ramienia Palikota...
Kuriki napisał/a:
Zjuq,
1. Spokojnie, panie obrońco, bo popuścisz i partner się ucieszy.
2. Zaściankowość to ulubione słowo nowoczesnych lewaków, patrz Ty.
3. "argument o rozmnażaniu(w kontekście napiętnowania i niechęci do homoseksualistów) jest z dupy wzięty" , "z dupy" to są argumenty Twoje, jeśli łapiesz o czym mówie
Szczerze, pedały mi nie przeszkadzają. A niech się tam kochają i cisną w czoko jak to lubią. Ale do cholery niech nie wychodzą z tym na ulicę i niech się z tym tak nie obnoszą jakby to było normalne. Po drugie domaganie się homoseksualistów o adopcję dzieci- bezsensowne. Takie dziecko miałoby zniszczone życie. Jeżeli chcą mieć dzieci, to niech sami je sobie zrobią ;D.
I jeszcze do tego nagrania. Pan Biedroń sam pokazał jak bardzo jest nietolerancyjny przerywając wypowiedź pana z którym dyskutował. Gdyby był tolerancyjny to wysłuchał by argumentów tego pana i przedstawił odpowiednie kontrargumenty.
Przepraszam za błędy i nie zwięzłość tekstu, jestem śpiący i zmęczony
I jeszcze do tego nagrania. Pan Biedroń sam pokazał jak bardzo jest nietolerancyjny przerywając wypowiedź pana z którym dyskutował. Gdyby był tolerancyjny to wysłuchał by argumentów tego pana i przedstawił odpowiednie kontrargumenty.
Przepraszam za błędy i nie zwięzłość tekstu, jestem śpiący i zmęczony
Chuj mu w dupę pedrylowi jebanemu.... Chociaż nie on by pewnie tego chciał, spalić ta kurew pedalską !!!
Tolerancja ma swoje granice. Małymi kroczkami pedały zyskują coraz więcej, coraz bardziej społeczeństwo ich akceptuje, coraz więcej mają obrońców... W końcu dojdzie do tego, że będą normą, wyborem.
Czasem trzeba przerwać ten łańcuch tolerancji i powiedzieć stanowcze NIE.
Pedofile też zakładają ruch legalizacji, chyba gdzieś w Holandii. No i co, może im też pozwalajmy? Może obniżmy najpierw wiek graniczny do 12 lat, potem do 10ciu... Potem zmniejszmy kary... I cel będzie osiągnięty. Dokładnie w taki sposób działają pedałowcy. Już Biedroń w sejmie, już ustawy chcą przegłosowywać, już na ulicach coraz tego więcej. Oni już zaczęli. My skończmy!
A potem skończmy z jebanym kościołem i w końcu ten kraj będzie choć trochę normalniejszy.
Czasem trzeba przerwać ten łańcuch tolerancji i powiedzieć stanowcze NIE.
Pedofile też zakładają ruch legalizacji, chyba gdzieś w Holandii. No i co, może im też pozwalajmy? Może obniżmy najpierw wiek graniczny do 12 lat, potem do 10ciu... Potem zmniejszmy kary... I cel będzie osiągnięty. Dokładnie w taki sposób działają pedałowcy. Już Biedroń w sejmie, już ustawy chcą przegłosowywać, już na ulicach coraz tego więcej. Oni już zaczęli. My skończmy!
A potem skończmy z jebanym kościołem i w końcu ten kraj będzie choć trochę normalniejszy.
dobra jest pedałem... ale ksiądz jest pedofilem
Panowie, trochę dystansu i myślenia poproszę, bo dyskusja zdaję się choć trochę poważna.
Po pierwsze - jestem przeciwko kościołowi, jako bandzie nierobów, która w XXI wieku potrzebna jest, jak lampy oliwne, co nie zmienia faktu, że jak ktoś chce księdza słuchać, to proszę bardzo. Tak rozumiem wolność wyboru. Nie odmawiałbym też księdzu wiedzy o małżeństwie, nie trzeba być piłkarzem, żeby być trenerem. Gość zwykle nasłuchał się od ludzi tyle, że na niejedną książkę by starczyło i sądzę, że wiedzę może mieć sporą. Małżeństwo to wszak nie tylko seks, a im kto dłużej żonaty, tym wie to lepiej.
Po drugie - homosie nauczyli się perorować wciąż te same teksty i z nimi nie ma dyskusji, bo jak można wytłumaczyć facetowi, który lubi ruchać innych facetów, że źle robi? Argumentów nie przyjmie i tyle. Żadnych małżeństw i żadnych adopcji! To patologia, zaraz małżeństw z trupami (już jest precedens!), zwierzętami (tak samo!!!) i dziećmi (wiadomo...) będą chcieli. W ramach niszczenia rodziny, która jest fundamentem społeczeństwa odkąd człowiek zlazł z drzewa. Po co? Żeby jej nie było, niech dzieci wychowywało państwo, a nie rodzina, która często tak haruje, że nie ma czasu już na nic. Dla czego? Bo o rodzinę dbasz i jej bronisz, jak trzeba rzucisz się z nożem, a za obcych ludzi? Już niekoniecznie i "elity" na to liczą.
Po pierwsze - jestem przeciwko kościołowi, jako bandzie nierobów, która w XXI wieku potrzebna jest, jak lampy oliwne, co nie zmienia faktu, że jak ktoś chce księdza słuchać, to proszę bardzo. Tak rozumiem wolność wyboru. Nie odmawiałbym też księdzu wiedzy o małżeństwie, nie trzeba być piłkarzem, żeby być trenerem. Gość zwykle nasłuchał się od ludzi tyle, że na niejedną książkę by starczyło i sądzę, że wiedzę może mieć sporą. Małżeństwo to wszak nie tylko seks, a im kto dłużej żonaty, tym wie to lepiej.
Po drugie - homosie nauczyli się perorować wciąż te same teksty i z nimi nie ma dyskusji, bo jak można wytłumaczyć facetowi, który lubi ruchać innych facetów, że źle robi? Argumentów nie przyjmie i tyle. Żadnych małżeństw i żadnych adopcji! To patologia, zaraz małżeństw z trupami (już jest precedens!), zwierzętami (tak samo!!!) i dziećmi (wiadomo...) będą chcieli. W ramach niszczenia rodziny, która jest fundamentem społeczeństwa odkąd człowiek zlazł z drzewa. Po co? Żeby jej nie było, niech dzieci wychowywało państwo, a nie rodzina, która często tak haruje, że nie ma czasu już na nic. Dla czego? Bo o rodzinę dbasz i jej bronisz, jak trzeba rzucisz się z nożem, a za obcych ludzi? Już niekoniecznie i "elity" na to liczą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów