Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szkoda ze nie ludzi takich w tv co powiedza jak ktos strzela " no ty wypierdalaj i tak nikt cie tu nie chce"
bicz plis!
Nie lubie tego pedała Biedronia, ale szkoda ze tak szybko spierdolil. Argumentacja kościola na tematy rodziny, sexu, pedalstwa itp jest tak zajebista, ze az sie noz w kieszeni otwiera. Swoja droga rozpierdalajace jest jak taki ksiezulek, czerpiacy swoja "wiedze" z chuj wie czego uchodzi za eksperta. Równie dobrze możnaby wziac zula spod sklepu jako fachowca NASA w dziedzinie lotow miedzygalaktycznych ...
Tacy "księżulkowie" to często wykształcone osoby ,magistrowie czy doktoranci , nie zaprasza się do telewizji typowego batmana który jedyne co robi to chodzi po kolędzie i prawi kazania z ambony. Ksiądz nie występuje tam prywatnie ,ale jako przedstawiciel i obrońca pewnych wartości ,to oczywiste ,że będzie argumentował swoje przekonania opierając się np. na Biblii czy katechizmie. Jak ksiądz idzie na studia np. socjologiczne czy jakiekolwiek inne to uczy się z tych samych książek co osoby świeckie ,więc nie pierdol ;D
Jak ksiądz idzie na studia np. socjologiczne czy jakiekolwiek inne to uczy się z tych samych książek co osoby świeckie ,więc nie pierdol ;D
to skoro ucza sie z takich samych ksiazek to czemu pierdola takie glupoty ?
Tacy "księżulkowie" to często wykształcone osoby ,magistrowie czy doktoranci , nie zaprasza się do telewizji typowego batmana który jedyne co robi to chodzi po kolędzie i prawi kazania z ambony. Ksiądz nie występuje tam prywatnie ,ale jako przedstawiciel i obrońca pewnych wartości ,to oczywiste ,że będzie argumentował swoje przekonania opierając się np. na Biblii czy katechizmie. Jak ksiądz idzie na studia np. socjologiczne czy jakiekolwiek inne to uczy się z tych samych książek co osoby świeckie ,więc nie pierdol ;D
Wiesz jakby pierdolił to by dupą ruszał A tak na poważnie, wiem ze to co napiszę to się nie będzie kupy trzymać, bo każdy wie jak jest u nas z men in black czytać księżulkami...Jak może być ksiądz ekspertem w dziedzinie w której teoretycznie nie powinien mieć żadnej wiedzy, tzn w sprawach seksu. Nie ważne czy mowa tu o homusiach czy hetero ludziach. Inna sprawa, że połowa z nich jeździ na kurwy a druga połowa z nich schyla się po mydło
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów