Tak oto właśnie wygląda tolerancja wg. feministek i ich lewackich chłoptasiów. Wczoraj jako kontrmanifestacja pojawiła się grupa dziewczyn z środowisk konserwatywno-narodowych, głosiły one poglądy antyaborcyjne i antyfeministyczne, niektóre z nich zostały lekko pobite, a ich plakat został zniszczony. Paradoks tego zdarzenia polega na tym, że kilka minut wcześnie te same feministki krzyczały jak to kobiety są bite i poniżane przez mężczyzn, a jak lewacy zaatakowali grupę Kobiety dla Narodu, to wszystko jest ok. Można nie zgadzać się z ich poglądami antyaborcyjnymi, można nie być tak religijnym jak one, ale żeby uderzyć jakąś dziewczynę za poglądy, to za to należy się ostry wpierdol Teraz wyobraźcie sobie co by się stało w mediach, gdyby jakaś feministka (bo kobietą nazwać nie sposób) została uderzona przez mężczyznę na manifie. Dziękuję i dobranoc.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cała ta szopka pokazuj jedno, najskrajniejsze poglądy wygłaszają zazwyczaj młodzi (studenci), którym się nudzi. Normalni ludzie w tym czasie odpoczywają po tygodniu pracy albo odsypiają imprezy, wkuwają przed kolejnym tygodniem nauki lub spacerują, ale z grubsza mają wyjebane na 2 bandy nieskładnie drące ryja. Face it!
Kuriki, a jak zabezpieczenia zawiodą, to wiadomo było, że istnieje takie ryzyko. Z mojej strony to tyle.
carOla napisał/a:
Kuriki, a jak zabezpieczenia zawiodą, to wiadomo było, że istnieje takie ryzyko. Z mojej strony to tyle.
Zwyczajne niekorzystanie z wyjścia ewakuacyjnego. Ale co kto lubi
Kuriki, dokładnie, co kto lubi i jaką odpowiedzialnością się wykazuje.
wypierdalać z gazetą polską, pseudo-niezależne media o kapitale pisowskim. Chuj mnie obchodzą te feministki i pedały, ale co tym drugim pedałom z czarnym banerem przeszkadza ta aborcja? Każdy powinien sam o sobie decydować
dobrze to przemyśleli politycy! Podzielić Polaków na mniejsze i większe grupy za pomocą mediów, które będą zwalczać siebie nawzajem. Wtedy nikt na władzę nie pójdzie. Wszędzie słyszę narzekanie i ciągłe kłótnie, a nikt nic nie robi.
Nawet tutaj, na sadisticu, połowa narzeka, druga połowa pierdoli kłócąc się między sobą.
Za niedługo z tej Polski nic nie zostanie.
Demokrację w obecnej sytuacji trzeba niestety obalić, bo nie służy Polakom, jak widać. Trzeba powołać rządy specjalistów, niech ratują ten kraj.
Technokracja jedyną drogą obecnie.
Nawet tutaj, na sadisticu, połowa narzeka, druga połowa pierdoli kłócąc się między sobą.
Za niedługo z tej Polski nic nie zostanie.
Demokrację w obecnej sytuacji trzeba niestety obalić, bo nie służy Polakom, jak widać. Trzeba powołać rządy specjalistów, niech ratują ten kraj.
Technokracja jedyną drogą obecnie.
Statystycznie każda z nic powinna pierdolnąć się w łeb
Tander napisał/a:
Ja nikomu nic takiego nie przykleiłem.
Możesz mi pokazać w moich komentarzach takie hasło?
Tander... ja nie pisałem tego do Ciebie, ba, nawet nie przeczytałem ani jednego posta tutaj.
To był zwyczajnie komentarz do filmiku i jakby zgodzenie się z tym co mówiła dziewczyna w ciemnych okularach pod koniec.
Polska nie jest demokratycznym krajem, trzeba sobie to uświadomić.
Polska jest krajem postkolonialnym.
Jeżeli w najbliższym czasie ludzie nie zaczną myśleć i działać, to niedługo znowu Polska zniknie z mapy świata. Możecie się z tego śmiać, ale kiedyś wejdziecie na Sadistica i wspomnicie gości, którzy przed upadkiem Polski ostrzegali. Wtedy będzie już za późno.
Polska jest krajem postkolonialnym.
Jeżeli w najbliższym czasie ludzie nie zaczną myśleć i działać, to niedługo znowu Polska zniknie z mapy świata. Możecie się z tego śmiać, ale kiedyś wejdziecie na Sadistica i wspomnicie gości, którzy przed upadkiem Polski ostrzegali. Wtedy będzie już za późno.
typowa hipokryzja lewackich ścierw... walcz z nietolerancyjnością nie tolerując osób mających swoje zdanie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów