Koledzy i koleżanki...
nie bronię tej starej baby, bo wiadomo co jej robić prądem, ale...
Kurwa, na całym świecie (cywilizowanym) jest coś takiego jak domniemanie niewinności.
U nas jest domniemanie winności, nie wiem jak wy ale ja z tym walczę i kilka razy uchroniło mnie to przed ośmieszeniem się.
Grasz w jebanego cs'a masz dobry dzień, wyzywają cię od cziterów, dostajesz bana od admina.
Jesteś w nowym miejscu samochodem, nie wiesz jak pojechać, odpierdolisz coś, albo jesteś chujowym kierowcą albo cwaniakiem, który się pcha przed innymi...
Może stara baba nie mogła przejść i się wkurwiła, itp.?
Filmiki jak te są zawsze wyrwane z kontekstu nie ma na nich całej prawdy, w tym wypadku np. początku.
Pozdrawiam i czekam na jakiegoś adwersarza
Masz rację. Ale na twoich przykładach
1. Admin na serwerze jak ma się pierdolić w śledztwo czy ktoś ma czity czy nie to dajesz bana problem z głowy.
2. Co za różnica czy trafisz na chujowego kierowcę czy cwaniaka chyba nie wysiadasz z samochodu i nie lecisz do niego wyzywać go od biczów i koksukerów? Co najwyżej pobluźnisz pod nosem i za 5 minut nie pamiętasz. No chyba że jesteś sfrustrowanym zjebem.