Jakaś stara rura dojebała się do Azjatki o to, że ta według niej ćwiczy w nieodpowiednim miejscu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jedno kopnięcie w rzepkę tej starej rury i już do końca krótkiego życia będzie mieć Azjatów w głowie
Lubię, to w starszych osobach, że podczas jakieś draki, po odwróceniu się do Ciebie plecami, dalej nawijają. I wówczas zawsze pierdolną coś mocnego - "tak na odchodne"
Kobiecina pamięta jeszcze stare dobre czasy i się nie pierdoli, nie co te płaczące pizdy teraz.
Stara prukwa przejebała sobie swoje lata, i zazdrość ją zżera. Możliwe że rodzice zabraniali, nawet ramiona odsłonić, a ta ich słuchała do 30 roku życia, a teraz ją szlag trafia, jak to laski prezentują swe wdzięki.
Albo się dojebała, bo jest głupią zrzędą, lub jest faktycznie rasistką.
Brawo dla dziewczyny za obojętną postawę.
Albo się dojebała, bo jest głupią zrzędą, lub jest faktycznie rasistką.
Brawo dla dziewczyny za obojętną postawę.
jasypan napisał/a:
Kobiecina pamięta jeszcze stare dobre czasy i się nie pierdoli, nie co te płaczące pizdy teraz.
wątpię - ostatni raz taka nienawiść rasowa do Azjatów w USA miała miejsce w 1941, teraz Trump debilnymi komunikatami o celowym wprowadzeniu Covida w obieg podsyca niestety nienawiść rasową wobec skośnych
PS nie żebym bronił tego jebanego żółtka z flakiem zamiast fiuta co pił krew nietoperza czy to co tam złapał żeby ten mini flak stanął po długiej przerwie a jedyny efekt to tysiące zgonów na całym świecie. Osobiście (jak i pewnie większość z Was) odczuwam ekonomiczne skutki tej epidemii i jakbym dorwał to dłuuuugo bym tego skurwysyna torturował przed podpaleniem stosu
No tak, bo hamburgerykance to się przebywanie tam bardziej należy. Jakiś apacz powinien ją oskalpować za wygadywanie idiotyzmów.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Koledzy i koleżanki...
nie bronię tej starej baby, bo wiadomo co jej robić prądem, ale...
Kurwa, na całym świecie (cywilizowanym) jest coś takiego jak domniemanie niewinności.
U nas jest domniemanie winności, nie wiem jak wy ale ja z tym walczę i kilka razy uchroniło mnie to przed ośmieszeniem się.
Grasz w jebanego cs'a masz dobry dzień, wyzywają cię od cziterów, dostajesz bana od admina.
Jesteś w nowym miejscu samochodem, nie wiesz jak pojechać, odpierdolisz coś, albo jesteś chujowym kierowcą albo cwaniakiem, który się pcha przed innymi...
Może stara baba nie mogła przejść i się wkurwiła, itp.?
Filmiki jak te są zawsze wyrwane z kontekstu nie ma na nich całej prawdy, w tym wypadku np. początku.
Pozdrawiam i czekam na jakiegoś adwersarza
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
nie bronię tej starej baby, bo wiadomo co jej robić prądem, ale...
Kurwa, na całym świecie (cywilizowanym) jest coś takiego jak domniemanie niewinności.
U nas jest domniemanie winności, nie wiem jak wy ale ja z tym walczę i kilka razy uchroniło mnie to przed ośmieszeniem się.
Grasz w jebanego cs'a masz dobry dzień, wyzywają cię od cziterów, dostajesz bana od admina.
Jesteś w nowym miejscu samochodem, nie wiesz jak pojechać, odpierdolisz coś, albo jesteś chujowym kierowcą albo cwaniakiem, który się pcha przed innymi...
Może stara baba nie mogła przejść i się wkurwiła, itp.?
Filmiki jak te są zawsze wyrwane z kontekstu nie ma na nich całej prawdy, w tym wypadku np. początku.
Pozdrawiam i czekam na jakiegoś adwersarza
Trochę masz z tym rację. Stara prukwa na początku gada coś o ich wcześniejszym spotkaniu. Gruba przed kamerą jest spokojna, ale nie wiadomo co odjebała wcześniej.
Trochę masz z tym rację. Stara prukwa na początku gada coś o ich wcześniejszym spotkaniu. Gruba przed kamerą jest spokojna, ale nie wiadomo co odjebała wcześniej.
Wnoszę o ujemne piwka. Inaczej nie można dać wyrazu swoim uczuciom.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów