18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Nocturno 2015-12-11, 1:15 1
Tylko, kurwa, nie lewak, dobrze?

Mówię, że PO olało minimum trzy kwestie, które wymagały rozmowy z TK, anie 49. Nie wpychaj mi do palców rzeczy, których nie napisałem. Mówię o ustawie konkretnej (ws. indywidualnych), o 1066 i o tym, że Komor przejął władzę, bez opinii TK, którą MIAŁ OBOWIĄZEK zasięgnąć.

Co do spraw indywidualnych.
W tym momencie kłócisz się z samym TK, więc z ciebie to robi lewaka, jak rozumiem?

Co do kwestii 1066.
To BYŁO nielegalne. Rząd PO pozwolił OBCYM państwom, obcym służbom wbijać na nasz teren z bronią, jeśli SUBIEKTYWNIE uznają, że powinni. Trudno o bardziej srające na demokrację i niepodległość ustalenia międzynarodowe.

Co do przejęcia władzy.
Tak, miał właśnie zaczerpnąć opinii TK, bo tak stanowi TK i zasady, które Marszałka obowiązują. Tymczasem on przejął władzę BEZ wiedzy TK, a nawet bez świadomości, że na pewno prezydent nie żyje. Nie miał prawa tego robić w tak krótkim czasie, a na pewno nie miał prawa robić tego bez opinii TK. Nie wygaduj prywatnych opinii i durnot, tylko trzymaj się faktów prawnych.

"też bronić po nie zamierzam, ale oni przynajmniej nie wywoływali w kraju nastroju permanentnej żałoby i nie wydawali się skażeni szaleństwem tak jak znaczna większość znanego mi elektoratu pisu"

Co jest złego w żałobie po Prezydencie RP, legalnie wybranym, którego przyczyny śmierci do dziś siedzą u Ruskich na serwerach?

"jedni chcieliby kiszczaka i jaruzela z grobów wykopywać tylko po to, żeby im pośmiertnie wyroki śmierci wydać"
Tak, właśnie tak. Wykopać skurwieli i wysłać do mocodawców z Rosji, a nie chować ich na Powązkach. Żadnego honoru ani wiedzy historycznej nie masz..?

" jeszcze inni to "bogobojni i kochający swą rodzinę" tatusiowie, bijący swe młode żony tylko od święta i nieznający umiaru w spożyciu alkoholu przy dzieciach"

Muszę cię zasmucić. Krucjata antyalkoholowa istnieje wśród wierzących, nie (M)ateuszków.

"mówisz że reprezentujesz jakąś trzecią siłę? a kim jesteś ty i tobie podobni? czy aby nie jesteście wytworem rozbuchanej edukacji i pseudointeligencji granatem od pługa oderwanej? jakie są wasze korzenie? co tacy jak ty mogą zaoferować wartościowego? "

Te pytania dotyczą bezpośrednio mnie w sytuacji, gdy gówno o mnie wiesz. Nie jestem ani trzecią siłą, ani nie znam wielu "mi podobnych". Mam swoje poglądy, jestem narodowcem, dmowczykiem, jeśli ciebie to interesuje, katolem, Polakiem i jestem antypartyjny i bezpartyjny. Nie jestem, kurwa, nawet demokratą. Piszę proste fakty - czerwone kurwy, przefarbowane na demokratów, dostały się z ramienia PO do TK. Samo PO jest pełne czerwonych gnid, których nikt nie osądził. PiS pełen jest jebanych socjalistów. PSL to pierdolone wsioki, KORWiN to cholerne łapserdaki, Kukuziaki to cwaniaki, RN to sprzedajna małpa, SLD to zasrane krwią czerwone knury, Palikot to kurwa na resorach, a KOD to banda hipokrytów i dwulicowców, którym nie przeszkadza łamanie Konstytucji RP przez PO, ale gdy łamie ją PiS to srają pod siebie.
Ogar, synek.

♱ We do not go further... Here begins the Land od Phantoms ♱
Zgłoś
awatarjaremy 2015-12-11, 10:21 1
@up, lewak, zły człowiek, wszystko jedno. trupy wykopywać, żyjących zastraszać, symbolom się kłaniać. podpuszczałem cię swoją wypowiedzią, a ty rozpędzony poprzednią konwersacją dałeś przykład "słusznego zapału". romek miał więcej oleju w głowie i gdyby na wasze grono dziś spojrzał to facepalma by jebnął ze wstydem. i dokładnie o tych "spadkobiercach z KNP i ONR" myślałem pisząc o "pseudointeligencji granatem od pługa oderwanej".

jeszcze na jedno tylko odpowiem, bo może ktoś poza Tobą to przeczyta i przyjmie moje stanowisko w tej kwestii:
Cytat:

Co jest złego w żałobie po Prezydencie RP, legalnie wybranym, którego przyczyny śmierci do dziś siedzą u Ruskich na serwerach?

żałoba po prezydencie się odbyła, został pochowany (trochę za wysoko imo, czym kaczyńscy na wawel zasłużyli?) i powinno się go pożegnać z godnością, a nie co miesiąc jakieś szopki odpierdalać, w mediach trąbić i używać tego wydarzenia do poparcia tezy: my jesteśmy polakami, a kto z nami głośno nie krzyczy i się nie przepycha ten polakiem nie jest! żałoba stała się narzędziem propagandy kaczyńskiego i to jest moja odpowiedź na twoje pytanie.
miałem szczęście służyć pod pałacem w kwietniu 2010 i obsługiwać ten elektorat pisu, który przybył stać w 14-godzinnej kolejce by złożyć hołd trumnom w pałacu. na papierze brzmi to szczytnie, ale w gruncie rzeczy to ten tłum zachowywał się jak bydło, a sam hołd to było cyknięcie fot trumien i selfika. i to miała być grupa aspirująca do miana elity spośród sobie podobnych
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów