niezły występ stan... tfu mamy kilka polskich określeń typu komik.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Kiedyś myślałem że nie może być nic gorszego niż kabarety. To było zanim pojawiły sie polskie stand-upy.
szyszkownik napisał/a:
Kiedyś myślałem że nie może być nic gorszego niż kabarety. To było zanim pojawiły sie polskie stand-upy.
Ty nie pierdol tylko włącz sobie kabaret Hrabi, kabaret Potem, a nie jakieś pierdolone mariolki na polsacie. Komików też mamy niezłych: Giza, Krajewski, Jurkiewicz, Lotek.
Pierdolenie typu, że już nie ma dobrej muzyki. Jest tylko trzeba chcieć ją znaleźć
tal przejrzałem Twoje postawione piwa i wygląda na to, że największa beka dla Ciebie to śmierć homoseksualisty, heheszki z homoseksualisty czy wypadek homoseksualisty...
nowynick napisał/a:
tal przejrzałem Twoje postawione piwa i wygląda na to, że największa beka dla Ciebie to śmierć homoseksualisty, heheszki z homoseksualisty czy wypadek homoseksualisty...
To źle?
Nawet ujdzie.
Tyś chyba nie obejrzał wogóle tego co jest wrzucone tylko wjebałeś komentarz.
A ten następny po tobie niech nie zaczyna tematu muzyki, bo zaraz będzie stado ekspertów muzycznych.
Ps. Jebać Gej-Pop.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów