Znalezione na yt, jakość jest jaka jest ale każdy przekaz Gianniego na temat Boenischa zrozumie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
O jakim piłkarzu on mówi ?
Life is brutal, and full of zasadzkas
Kiedys oglądałem mecze tylko dlatego ze Hajto grał i czekałem na zadymy z jego udzialem
Hajto to taka tepa osoba, ze to szok... Kiedys pracowalem na parkingu w Łodzi gdzie przyjezdzal do kasyna. Klocil sie ze mna wiele razy, ze przekroczyl tam ktoras godzine i musi taka pokazna sume zaplacic za parking. Przeciez dostal zakaz prowadzenia pojazdow, a jezdzi sobie autem...
Nie lubię Hajty, ale co jak co przez prawie osiem sezonów występował regularnie w Bundeslidze, więc na piłce się on raczej zna. Boenischa podsumował idealnie.
papcio666 napisał/a:
kut***e
Mina zibiego podsumowuje i Pana Hajte i jego wypowiedź : D Wielki znawca i trener, który jako piłkarz był baaaardzo przeciętny a jako trener to już sie nie wypowiadam nawet ; ). Kiedyś w angorze były anegdoty opowiadane przez stewardessy. I tak się złozyło, że jedna z nich obsługiwała loty Polskiej reprezentacji. Ten pan niestety oprócz tego że grać nie potrafił, to uważał się za mistrza świata, zaś jak wypierdzielał nogi na przejściu i gdy jedna ze stewardess zwróciła mu uwage ten odpowiedział "to są złote nogi warte 1mln euro".
Tj. Eliot wspomniał, popieram. Ten burak przestał grać dla reprezentacji ponieważ stwierdził w jednym z wywiadów, że za mało płacą za mecz i mu szkoda ryzykować kariery w Niemczech. Co tego chuja widzę wymądrzającego się w tv to mnie szlag trafia...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów