18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
solteck 2012-05-15, 0:07
Telefon, słuchawka i sztab w akademiku
koszt piwo, lub kilka piw

Jakie życie, takie bajki...
Zgłoś
dymion 2012-05-15, 1:08
powiem kurwa tyle: jebłem matmę rozszerzoną na ~20% i na chuja się dostanę a nie na informatykę w krakowie. kto jest tępy, zdaje na 30%, jebie stosunki międzynarodowe i narzeka, że po studiach nie ma pracy. kto jest ogarnięty, pracuje nad sobą by móc wybrać kierunek, który da mu przyszłość.

plum
Zgłoś
Silnoręki 2012-05-15, 1:48
Pierdolicie kurwa, ale zdać podstawkę na te 70-80% nie było łatwo. A matura zdawana na 30% jest bez sensem.
Zgłoś
CzłowiekDepresja 2012-05-15, 10:01
Głupota z tym, że trzeba znać lektury, wcale nie trzeba z tej racji, że ma się podane fragmenty, a co jest w reszcie to tylko nabija Ci pkt. Osobiście napisałem wszystkie matury w tym roku i uważam, że chyba to było największe szczęście pisać w tym roku, nie mniej jednak bałem się (i boję dalej, bo mam w piątek) tylko ustnej, bo tylko do niej trzeba się uczyć, przy okazji trzeba jeszcze zrobić prezentację a spytać się mogą czemu Molier sikał na siedząco...
Zgłoś
c................i 2012-05-15, 10:12 1
MAtura jest bardzo trudna, ja sie tyle uczyłem i ledwo co zdałem

Ok, chuja sie uczyłem i zdałem bardzo dobrze.

I git bo po co zwiekszać trudność matury skoro np wiedza z matematyki sprowadzi mi sie do liczenia drobnych na kasie? :|
Zgłoś
lg0r 2012-05-15, 12:16
na chuj sie spinacie? koleś jest po prostu zabawny

w Rosji można dostać wpierdol za nic. W Polsce za wszystko.
Zgłoś
pakicito 2012-05-15, 14:41
Cytat:

a co jest trudnego w nabyciu wiedzy o danej lekturze? wystarczy przeczytać ale jeśli czytanie boli no to faktycznie może się wydawac trudna

kolą w oczy lektury polskie, lubisz czytać takie bzdety - twój wybór, ale zmuszanie innych to po prostu lipa
Zgłoś
oldsoul166 2012-05-15, 18:08
Racją jest że poziom matur podstawowych nie musi być wcale większy. Ważniejszym elementem była by poprawa poziomu kształcenia w szkolnictwie wyższym. Po cholerę nam w Polsce banda magistrów bezrobocia ?
Zgłoś
MrokoxD 2012-05-16, 19:02
dwakilo podróbkę Człowieka Skurwiela możesz sobie w dupę wsadzić.
Zgłoś
Pan Mularz 2012-10-25, 20:03 138
Zaledwie trzydzieści metrów i tyle radości! Autostrada A2 jest za krótka i nie łączy się z południową obwodnicą Warszawy. Co można zrobić z brakującymi trzydziestoma metrami? Pomysły podsuwa niezawodny Tomasz Olbratowski!

Zgłoś
vanditte 2012-10-25, 22:20 4
Pierdole RMF ale za Olbratowskiego zawsze browar. Chciałbym mieć 1/10 jego talentu do pisania i mówienia felietonów.

Zgłoś
aus88 2012-10-26, 2:33
chcę to co on bierze!
Zgłoś
Naranha 2012-10-26, 4:40
"...ale żeby było WIDAĆ że jest fajnie !" i o to chodzi i o to chodzi .

Z dupy do ust !
Zgłoś
słoik_dziegciu 2012-10-26, 7:14
A według mnie koleś ssie, zasadniczo i pobieżnie, jak ta cała katarynka zwana szumnie radiem.....
Zgłoś
mr_9mm 2012-10-26, 8:45 1
"Zadanie felietonisty polega na szukaniu dziury w całym." Jeremy Clarkson

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów