📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Telefon, słuchawka i sztab w akademiku
koszt piwo, lub kilka piw
koszt piwo, lub kilka piw
powiem kurwa tyle: jebłem matmę rozszerzoną na ~20% i na chuja się dostanę a nie na informatykę w krakowie. kto jest tępy, zdaje na 30%, jebie stosunki międzynarodowe i narzeka, że po studiach nie ma pracy. kto jest ogarnięty, pracuje nad sobą by móc wybrać kierunek, który da mu przyszłość.
Głupota z tym, że trzeba znać lektury, wcale nie trzeba z tej racji, że ma się podane fragmenty, a co jest w reszcie to tylko nabija Ci pkt. Osobiście napisałem wszystkie matury w tym roku i uważam, że chyba to było największe szczęście pisać w tym roku, nie mniej jednak bałem się (i boję dalej, bo mam w piątek) tylko ustnej, bo tylko do niej trzeba się uczyć, przy okazji trzeba jeszcze zrobić prezentację a spytać się mogą czemu Molier sikał na siedząco...
MAtura jest bardzo trudna, ja sie tyle uczyłem i ledwo co zdałem
Ok, chuja sie uczyłem i zdałem bardzo dobrze.
I git bo po co zwiekszać trudność matury skoro np wiedza z matematyki sprowadzi mi sie do liczenia drobnych na kasie? :|
Ok, chuja sie uczyłem i zdałem bardzo dobrze.
I git bo po co zwiekszać trudność matury skoro np wiedza z matematyki sprowadzi mi sie do liczenia drobnych na kasie? :|
na chuj sie spinacie? koleś jest po prostu zabawny
Racją jest że poziom matur podstawowych nie musi być wcale większy. Ważniejszym elementem była by poprawa poziomu kształcenia w szkolnictwie wyższym. Po cholerę nam w Polsce banda magistrów bezrobocia ?
Zaledwie trzydzieści metrów i tyle radości! Autostrada A2 jest za krótka i nie łączy się z południową obwodnicą Warszawy. Co można zrobić z brakującymi trzydziestoma metrami? Pomysły podsuwa niezawodny Tomasz Olbratowski!
Pierdole RMF ale za Olbratowskiego zawsze browar. Chciałbym mieć 1/10 jego talentu do pisania i mówienia felietonów.
A według mnie koleś ssie, zasadniczo i pobieżnie, jak ta cała katarynka zwana szumnie radiem.....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów