18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:50
Turbolachon 2013-09-28, 12:34 21
Taka rada dla prowadzącego w tle. Nie śmiej się kiedy kolega stara się być zabawny bo tylko wkurwiasz ludzi z rana. Mam nadzieje, że pomogłem.
Zgłoś
Cyjanek 2013-09-28, 13:12 4
Jebnąć dzieckiem o ziemię?
Zgłoś
zwierzak929 2013-09-28, 13:57 1
Co za pierdolenie
Zgłoś
lolsnic 2013-09-28, 17:14 2
Zgłoś
treblewhat 2013-09-28, 17:35 8
rmf fm to takie zjebane radio ze az glowa pobolewa
Zgłoś
D................l 2013-09-28, 18:57
BongMan może iść na emeryturę.
Zgłoś
656183 2013-09-28, 19:06 2
Pewno odkryłem ameryke, no cóż... To kurwa nie jest śmieszne

"We all dies, enemies before!"
Zgłoś
O................l 2013-09-28, 19:55 1
Nieźle się uśmiałem:D
Zgłoś
midnightc 2013-09-28, 20:50
Turbolachon napisał/a:

Taka rada dla prowadzącego w tle. Nie śmiej się kiedy kolega stara się być zabawny bo tylko wkurwiasz ludzi z rana. Mam nadzieje, że pomogłem.

"Stara się" jest tu kluczowym elementem.
Zgłoś
pawu95 2013-09-28, 22:01 1
Zalew gówna na sadolu. Rozumiem że każdy może mieć trochę inne poczucie humoru, ale tu kurwa nie ma ani poczucia ani humoru.

Rząd chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało...
Zgłoś
pawu95 2013-09-28, 22:01
Zalew gówna na sadolu. Rozumiem że każdy może mieć trochę inne poczucie humoru, ale tu kurwa nie ma ani poczucia ani humoru.

Rząd chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało...
Zgłoś
KMD 2013-09-29, 0:02
patent z kasztanem jest mój

jebany plagiator!

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
voidinfinity 2013-09-29, 0:08
rozumiem, że rmf'u nie stać już na "śmiech z puszki" (wiadomo śmiech musi być bo raz słuchacze debile, dwa humor "najwyższych" lotów) i musieli jakiegoś kretyna podstawić w tle żeby się chichrał?

Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.
Zgłoś
GoreTime 2013-09-29, 3:47
co wy pierdolicie:D śmieszne i chuj

Edit:
Szczególnie jak obok siedzi Katarzyna
Zgłoś
Ojciec_Stiffmeistera 2013-09-29, 14:09
Jedyne słuszne radio to Złote przeboje i Zet Gold. Bez nowoczesnego gówna o niczym tylko stare dobre klasyki wszech czasów...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów