📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Taka rada dla prowadzącego w tle. Nie śmiej się kiedy kolega stara się być zabawny bo tylko wkurwiasz ludzi z rana. Mam nadzieje, że pomogłem.
Co za pierdolenie
rmf fm to takie zjebane radio ze az glowa pobolewa
BongMan może iść na emeryturę.
Pewno odkryłem ameryke, no cóż... To kurwa nie jest śmieszne
Taka rada dla prowadzącego w tle. Nie śmiej się kiedy kolega stara się być zabawny bo tylko wkurwiasz ludzi z rana. Mam nadzieje, że pomogłem.
"Stara się" jest tu kluczowym elementem.
Zalew gówna na sadolu. Rozumiem że każdy może mieć trochę inne poczucie humoru, ale tu kurwa nie ma ani poczucia ani humoru.
Rząd chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało...
rozumiem, że rmf'u nie stać już na "śmiech z puszki" (wiadomo śmiech musi być bo raz słuchacze debile, dwa humor "najwyższych" lotów) i musieli jakiegoś kretyna podstawić w tle żeby się chichrał?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów