Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
beznadziejny ten koles jest zal.pl
trochę za bardzo kozaczy ale jest konkretny..
ale niech mi ktoś ku#wa wytłumaczy co za debil wymyślił i po co reszta debili powtarza zwrot "żal.pl" bo tak domyślam się mateyko44 chciał napisać..
beznadziejny ten koles jest zal.pl
Facet trochę za bardzo kozaczy ale jest konkretny i niema ochoty słuchać bez przerwy czy jest czegoś pewien, skoro jest.
I jeszcze jedno.. niech mi ktoś wytłumaczy co za debil wymyślił zwrot"żal.pl" bo tak domyślam się chciał napisać mateyko44 oraz po co cała reszta debili jak w.w. użytkownik używa tego zwrotu..
ręce opadają..
"
Juz Ci mowie Jakies 3 lata temu jak bylem w liceum no moze 4 poszedlem na impreze gdzie byla taka tam dziewczyna zainteresowala sie mna no i po kilku godzinach poszlismy do lozka ale nie sie ruchac tylko polezec Niby sie do mnie dobierala ale byla pijana jak bela i skonczylo sie na czyms tam no nie bede opowiadal po kilku dniach napisal do mnie jej chlopak na gg ze mnie zabije bo go zdradzila ze mna a ja odpisalem tylko żal.pl a on napisal nie uzywaj zwrotow ktore moja dziewczyna wymyslila!!! wiec to ona wymyslila i do niej pretensje
"I jeszcze jedno.. niech mi ktoś wytłumaczy co za debil wymyślił zwrot"żal.pl" bo tak domyślam się chciał napisać mateyko44 oraz po co cała reszta debili jak w.w. użytkownik używa tego zwrotu..
"
Juz Ci mowie Jakies 3 lata temu jak bylem w liceum no moze 4 poszedlem na impreze gdzie byla taka tam dziewczyna zainteresowala sie mna no i po kilku godzinach poszlismy do lozka ale nie sie ruchac tylko polezec Niby sie do mnie dobierala ale byla pijana jak bela i skonczylo sie na czyms tam no nie bede opowiadal po kilku dniach napisal do mnie jej chlopak na gg ze mnie zabije bo go zdradzila ze mna a ja odpisalem tylko żal.pl a on napisal nie uzywaj zwrotow ktore moja dziewczyna wymyslila!!! wiec to ona wymyslila i do niej pretensje
Uwiodła mnie Twoja wypowiedz... naprawdę to takie interesujące ze az brak słow na lepszy komentarz...
"no są jakieś drużyny footballu amerykańskiego w polsce, nie wiem ile, ale poziom jest żałosny"
on ma jakąś rodzinę, ale jest brzydka? wiedza duża, inteligencja pewnie też, ale co z tego jak gość jest ...
Uwiodła mnie Twoja wypowiedz... naprawdę to takie interesujące ze az brak słow na lepszy komentarz...
wiem trudno zrozumiec ironie
chuj ze kozaczy, koles leci jak burza nie zajmuje innym czasu. Jakbyscie tam czekali na swoją kolej gry, to byscie sie modlili zeby sie sami tacy trafiali.
Milionerzy
Wiedziałam, że informatycy są dziwni ale żeby aż tak?
Aha.. Jeśli ktoś jest inny - ma inny charakter, inne poczucie humoru i generalnie - dysponuje IQ wyższym od doniczkowej stokrotki, to jest dziwny? Ciekawe..
Facet trochę za bardzo kozaczy
Nie wiem, czy "kozaczy".. Wali prosto z mostu, nie udaje kogoś, kim nie jest, nie uśmiecha się jak dureń do kamery, ma strategię którą się kieruje.. A że nie ma facjaty Brad'a Pitt'a - jeno brodę i okulary?
Cóż. Brad Pitt pozbierał by klamoty na kisielu.
rozsmieszyl mnie jeden z komentarzy z tego forum:
"Z ciekawości zerknąłem na ilu forach już się rozpisują o Tomaszu i nawet o nim mówią na sadistic.pl"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów