Wiedziałam, że informatycy są dziwni ale żeby aż tak?
beznadziejny ten koles jest zal.pl
"Ale komary pojebały, jestem cały pojebany!""I jeszcze jedno.. niech mi ktoś wytłumaczy co za debil wymyślił zwrot"żal.pl" bo tak domyślam się chciał napisać mateyko44 oraz po co cała reszta debili jak w.w. użytkownik używa tego zwrotu..
"
Juz Ci mowie Jakies 3 lata temu jak bylem w liceum no moze 4 poszedlem na impreze gdzie byla taka tam dziewczyna zainteresowala sie mna no i po kilku godzinach poszlismy do lozka ale nie sie ruchac tylko polezec Niby sie do mnie dobierala ale byla pijana jak bela i skonczylo sie na czyms tam no nie bede opowiadal po kilku dniach napisal do mnie jej chlopak na gg ze mnie zabije bo go zdradzila ze mna a ja odpisalem tylko żal.pl a on napisal nie uzywaj zwrotow ktore moja dziewczyna wymyslila!!! wiec to ona wymyslila i do niej pretensje
Uwiodła mnie Twoja wypowiedz... naprawdę to takie interesujące ze az brak słow na lepszy komentarz...
Milionerzy
Wiedziałam, że informatycy są dziwni ale żeby aż tak?
Facet trochę za bardzo kozaczy