18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
CherryMan 2013-02-23, 18:19 12
@up

Data urodzenia: 01 Sty 1995

idź być gimbusem gdzie indziej...
Zgłoś
Irenvelle 2013-02-23, 18:20 3
Definicja Wolnosci wedlug autora to rozpierdalanie wlasnej stolicy?Burda?
Definicja modlacych sie "staruszkow" ktorzy nawet na filmie autora widac przepychaja miedzy straza miejska a soba barierki, ktore tam staly nie bez powodu?
Czy to zle jak jakis gowniarz ktory chwile wczesniej robil rozpierdol albo pchal sie na kordon policji dostaje pare laczkow na morde?jak by nie dostal od tego szkieła, to pewnie by dostał od jakiegos lewako-pedala, ktorzy tez tam biegali i robili gnoj jak swiry z prawicy.
Media prorzadowe?Jasne, tak jest wszedzie i zawsze bylo, sa media krytyczne wobec rzadu i akurat na tym polega wolnosc, ze kazdy-kurwa-czyta-co-kurwa-chce.
Afera szczepionkowa?Akurat wtedy nie zakupilismy jako jedyni szczepionek od wielkich koncernow, ktore zrobily majatek na strachu europejczykow.Wiec o chuj chodzi?
Hazardowa?Kazda wladza kradnie, obsadza stanowiska "swoimi" ktorzy kradna na potege, serio, tak idealizujecie opozycje, jak by nie robila tego samego jeszcze pare lat temu, a co robilo SLD? czy PIS? to samo.Ja do tego przywyklem i serio nie spodziewam sie ze ktokolwiek to zmieni, no moze korwin mikke ktory by wprowadzil monarchie i kradlby wszystko sam.
I dalej juz kurwa nwet nie komentuje tych argumentow bo widze ze autorowi sie nudzilo i wypisal co mu przyszlo do glowy.
Ja rozumiem serio, ze nie kazdy lubi rudego, jest troche jebniety jak wszyscy w tym cyrku ale kurwa, przestancie prowadzic swoja swieta wojne ktora nie prowadzi do niczego po za takimi scenami jak w dzien naszej niepodleglosci.
Zgłoś
kalibko 2013-02-23, 18:31
Jeszcze się taki nie urodził co by nam dogodził

FUCK YEAH!!!
Zgłoś
Pan_Doktur 2013-02-23, 18:31
Polacy!

Zmobilizujmy się nie przez jakiś filmik tylko zły stan rzeczy.

Znowu pogrążamy się w sporach, gdy obdzierają nasz kraj z Honoru.

Czy nie było już tak w historii?

Przecież nie przez takie sytuacje przechodziliśmy jako Naród.

Trzeba działać, trzeba kosy prostować. Postawić się jak Islandia i Bułgaria.

Dla naszych dzieci.

Żeby Polska była Polską

PS. Nie spinajcie dupy na jakiś filmik, czemu nie rozumiecie, że jego celem nie było poddanie go ocenie tylko uświadomienie stanu rzeczy.
Zgłoś
qtacz 2013-02-23, 18:44
Nienawiść do policji tak zostałem wychowany , ten kto z nimi trzyma na zawsze jest przegrany H W D P JP SLU ELO

:dzidzi:
Zgłoś
Loaloa 2013-02-23, 18:47 1
Widać, że brakuje wam argumentów na to jak strasznie ten Tusk was ciemięży i wasze wrzuty są coraz bardziej niedorzeczne. Bandziory i zadymiarze na marszach powinni być tłuczeni pałami, od modłów są setki kościołów, "niezależny dziennikarz" - to akurat mnie szczerze rozśmieszyło, afera szczepionkowa - jedna z niewielu mądrych decyzji ministra rządu Tuska (ale oczywiście trzeba się przypierdolić, bo jest moda na nienawiść do rządu), Smoleńsk - panie Antoni, już dobrze, przynieść panu kocyk?
Zgłoś
Skądinąd 2013-02-23, 19:35 1

Zastanawia mnie, kiedy do niektórych środowisk (te zajebiście "alternatywne" - po dowolnej stronie, prawej czy lewej) dotrze, że prowadzenie niszowego bloga czy własnej gazetki o nakładzie 20 sztuk sprzedawanej za 20 gr kolegom nie czyni z człowieka dziennikarza?

Na końcu każdej tęczy znajduje się siedziba komitetu homolobby.
Zgłoś
cycek69 2013-02-23, 19:44
na pohybel za to dzisiaj wypiję...
Zgłoś
b................n 2013-02-23, 19:47
Ale się zleciały obrońce ubeckiego rządu, jak muchy do gówna.

Filmik może nienajwyższych lotów, ale warto popatrzeć na pianę z pyska tych obciągaczy Tuska. A może to nie piana.
Zgłoś
tomek2302 2013-02-23, 19:51 2
Zgłoś
cerastes 2013-02-23, 19:59
benben napisał/a:

Ale się zleciały obrońce ubeckiego rządu, jak muchy do gówna.

Filmik może nie najwyższych lotów, ale warto popatrzeć na pianę z pyska tych obciągaczy Tuska. A może to nie piana.

Poniekąd właśnie po to wrzuciłem ten film.
Nie jest to jakiś wielki twór, ale miał sprowokować lemingi i dyżurnych propagandowych idiotów do pisania postów ku chwale Chujowego Ustroju.
Porządek trzeba zacząć od rozliczenia się ze starym systemem, jeżeli jeszcze coś w archiwach zostało. Po każdej ze stron są decydenci starej daty

i jak widać oddźwięk jest..

Głupcy dwa razy wybrali rząd złodziei, Ubecki system..

z propagandowym betonem ciężko wygrać

¡Ándele! ¡Arriba! ¡Arriba! ¡Epa! ¡Epa! ¡Epa! Yeehaw

Reduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
Zgłoś
tool006 2013-02-23, 19:59
Mnie takie filmiki wcale nie dziwią, to samo było jak rządził PiS czy kto inny. Zawartości merytorycznej nie będę oceniał, ale potrzebne jest kontrolowanie poczynań rządu przez media i jednostki. Nawet jeśli treść jest mocno naciągana przez którąś ze stron. Właśnie w polskich mediach najbardziej irytuje mnie brak jakiegokolwiek obiektywizmu, odstawianie na bok spraw ważnych i zajmowanie się pierdołami. I zamiast pilnie obserwować rząd dosrywają się do wpadek opozycji. Może ja mało rozgarnięty jestem, ale powinno być na odwrót...

"Niech się wstydzi ten co robi, nie ten co widzi"
Zgłoś
0nline 2013-02-23, 20:09
Fakt że niektóre "afery" w klipie są naciągane, ale reszta się zgadza. Takiego gnoju w budżetówce, braku logiki w działaniach służb czy kompletny brak pomysłu na poprawę bytu społeczeństwa już dawno nie było.

Brakuje mi w klipie jeszcze chwytającej za serce sceny nieudanej próby podrzucenia 400kg trotylu..

To beer or not to beer.
Zgłoś
kemcia 2013-02-23, 20:52 1
Problemem nie jest PO czy PiS czy LSD czy co tam jeszcze w sejmie siedzi. Problemem jest mafia która tym kieruje. Nazywa się ich "służbami specjalnymi" ale to jest mafia. Nikt ich nie kontroluje (poza zleceniodawcami jakimi są obce narody) gdy niszczą ten kraj od środka. To co wokół widzicie nie może być przypadkowym działaniem. Wszystko to pasuje natomiast do jednego wzorca, który notabene zagościł już na sadolu sadistic.pl/sun-tzu-jak-oslabic-i-zniszczyc-panstwo-vt156814.htm jakoś cholernie mi to wszystko pasuje do siebie.
Zgłoś
speedster 2013-02-23, 21:15
Jak zobaczyłem "straż miejska bije staruszków, chcących się modlić" to kliknąłem stop...
Manipulacja jak skurwysyn.

Ni hoooya!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów