Tony Hawk dalej w formie ;D
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Grand master nad masterami. Poprzez to co osiągnął i potrafi, podziwiałbym go nawet jakby trawe kosił
On zawsze jest w formie ;D
beke miał z ludzi dlatego ze wszyscy mysleli ze zrobił słynną 900 a brakowalo do niej jeszcze jednego obrotu,....+__+
chuja się na tym znam ale za spędzone godziny przy całej serii gier za łebka piwko się należy
Kim wy się jaracie... On ściągnął ksywke z tej takiej gierki. Zero szacunku dla takich ludzi! Mógł sie nazwać inaczej.
W tle powinien mu przygrywać kawałek When Worlds Collide, wtedy czułbym się jak za dawnych lat. Ehh czasy PSX.
Tony Hawk to moje dziecinstwo, gra, skatebording.
Jest dobry, ale poza jego 720 szalu nie ma.
Generalnie facet rozpropagowal idee skata i tej subkultury i za to szacun
Jest dobry, ale poza jego 720 szalu nie ma.
Generalnie facet rozpropagowal idee skata i tej subkultury i za to szacun
Ha, Ha widać mojego zioma na bmx, ale mu zazdroszczę że jeździł z T.H. na jednej rampie. Pozdro Zombi
i drą tą mordę jak by nie wiadomo co zrobił ( tak siedzę przed kompem i się mądrze ) w formie by był jak by zrobił 900... to nie Hawk
Ludzie posrani bo machnął jednym trikiem. Wiem, sam nie przejechałbym pół metra bez wypierdolenia się, ale mimo to, widać jak w Polsce ludzie mało wiedzą o tym sporcie...
A ja zawsze jarałem się tym kawałkiem w THPS 2 May 16th - Lagwagon
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów