📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Zazdroszczę Amerykanom, że mogą prawie każdego dnia pooglądać sport na przyzwoitym poziomie.
Wstają i grają dalej, a nie płaczą jak piłkarzyki, że paznokieć się złamał albo fryzura popsuła... Za hokej zawsze piwo!
I to jest dopiero sport dla mężczyzn. Dostał w pizdę? Dostał, ale wstaje i gra dalej.
zaczyna się ból dupy "samców alfa" którzy się spuszczają jakiż to męski sport, nie to co piłka, ale na lodowisko z kijem nigdy nie wyszli(jezioro i gałąź się nie liczą )
amerykanie... kanadyjczycy to spece od hokeja
w piłce widziałem złamania otwarte a w moje urodziny piłkarz dostał zawału ba boisku, faktem jest że dużo ich udaje szczególnie ci sławni
w hokeju z kolei złamania, rany cięte a nawet przecięcie tętnicy które gdzieś kiedyś widziałem w wiadomościach legalne bójki, a nawet sędzia się napierdala
w piłce widziałem złamania otwarte a w moje urodziny piłkarz dostał zawału ba boisku, faktem jest że dużo ich udaje szczególnie ci sławni
w hokeju z kolei złamania, rany cięte a nawet przecięcie tętnicy które gdzieś kiedyś widziałem w wiadomościach legalne bójki, a nawet sędzia się napierdala
I to mi sie podoba! Prawdziwy meski sport a nie symulowanie jak się kogoś pstryknie w nos (chodzi mi tutaj o naszą piłke nożną)!
za NHL zawsze piwko, bo jest sport, teamwork i ciulanie
W NHL tylko Detrioit Red Wings! Szkoda że tak późno u nas mecze wypadają, z chęcią by człowiek częściej pooglądał, tak to tylko czasami się uda coś popatrzeć. za hokej zawsze piwo. Świetny, widowiskowy sport.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów