📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
aż dziw bierze że aż 20 pięknych goli nie mniej jednak te 20 goli to jest chuj w porównaniu z 1000 spierdolonych akcji
pierdolcie się hejtujący polską ligę , prawda jest taka że każdy z was na facebookach czy wśród znajomych udaje wielkiego kibica ! szczególnie da się to zaobserwować w Warszawie ," z kibicami " 7egii ...
pytam kiedyś takiego gościa czy potrafi mi wymienić chociaż 5 piłkarzy legii ... no i poległ.
a miał na sobie czapke i koszulke legii... więc co to za kibic ?
Ja bardzo lubię polską ligę , jak mam czas to oglądam po 3,4 mecze w kolejce ... jeden obowiązkowo z wysokości trybun.
pytam kiedyś takiego gościa czy potrafi mi wymienić chociaż 5 piłkarzy legii ... no i poległ.
a miał na sobie czapke i koszulke legii... więc co to za kibic ?
Ja bardzo lubię polską ligę , jak mam czas to oglądam po 3,4 mecze w kolejce ... jeden obowiązkowo z wysokości trybun.
@Orgasmatron Jeden chuj, bramki jak bramki, do tego co wstawiłeś dowalili po prostu efektów bo inaczej wyglądałyby jak wszystkie inne gole.
Właśnie, gdyby nie było tej jebanej muzyki to dużo przyjemniej by się to oglądało.
Jak miałem naście lat i grałem w gałe to też ładne wpadały i wiele też ładniejszych. Jakoś nie mogłem się skupić na bramkach , bo patrzyłem na obrońców jak robią sztuczny tłok i statystuja tylko. Nie oszukujmy się jakby zamist tych ciarachów , był jakiś normalny obrońca (niech będzie i patryiotycznie Polak - Piszczek) to może z max 3 by wpadły z tej 20tki. Nie oglądam polskiej ligi , bo się nie da. Kiedyś latałem po kanałach i grał Piast z kimś tam i wdedy padła bramka z dystansu i to ładniejsza niż połowa tutaj, dziwni mnie jej brak tutaj.
Montaż tego filmu to też jakieś dno. Jak to wyżej wspomniał letos jakby świat uratowali.
Montaż tego filmu to też jakieś dno. Jak to wyżej wspomniał letos jakby świat uratowali.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów