📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurde.. Gdybym grał ze swoimi siostrzeńcami w piłe, też miał bał bym parę takich zajebistych akcji.
Bądźmy szczerzy, przy chujowej obronie to i chujowy napastnik strzeli piękną bramkę.
Bądźmy szczerzy, przy chujowej obronie to i chujowy napastnik strzeli piękną bramkę.
Fajne brameczki, tylko jak widzę tego pedała Koseckiego to mi się agresja włącza.
bramka #18 wygląda jakby oni grali na boiskach z większym przyciąganiem ziemskim. takie dno
Bramka Lovrencicsa nie powinna być przed Tonevem. Skala trudności nieporównywalnie większa przy strzale bułgara, biegł w szerz boiska i był naciskany, Lovrencics przyjął sobie piłkę, ustawił i uderzył, nikt go nie atakował.
To są piękne bramki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów