📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nikt nie umarł... miałem nadzieję, że skuter pierdolnie tego ostatniego chociaż a tu rozczarowanie.
Myślałem, że będzie o golfie...
Tytuł pewnie z translatora ściągnięty albo autor filmu poleciał na wirtualne piwa oglądając pierwsza scenę i przewijając trafił na trzecią...
1 i 4 to uderzenia ... reszta to faile...
oszuście.. powinni cię osadzic w pierdlu przy najgorszych bandziorach to byś wiedział że źle robic ...
siusiak ci w pupkę
oszuście.. powinni cię osadzic w pierdlu przy najgorszych bandziorach to byś wiedział że źle robic ...
siusiak ci w pupkę
jak mnie wkurwia ta glupia pinda z filmu top 2 no kurwa jakim trzeba byc debilem zeby chodzic sobie po torze do crossow nie uwazaj i jeszcze kurwa nie uslyszec ze cos jedzie po drugiej stronie gorki przynajmniej tagi sa dobre: kobieta, idiotka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów