📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
3m napisał/a:
Pierdzielicie bez sensu Już na początku pochwalił nasz kraj więc o co ten hałas? Nie ma teraźniejszej trójki prezenterów, ale oni by pojechali po nas równo ^^ Top Gear z Clarksonem czy bez, piwo się należy.
Oni po wszystkim i po wszystkich jadą, nie oszczędzając nawet siebie nawzajem. Maja poczucie humoru po prostu
Bardzo mi się ten program podobał. Lubię nowego Top Geara aczkolwiek faktycznie brakuje mi w nim rozsądnych i rzetelnych informacji. Widać, że rynek wymagał wprowadzenia zmian i z programu informacyjnego zmienił się w rozrywkowy.
Istotą tego filmu jest dla mnie to, że mogłem dowiedzieć się czegoś o Warszawie w czasach, kiedy miałem zaledwie rok, poznać opinię obcokrajowca, nie filtrowaną przez aparat cenzury.
PIWO:D
Istotą tego filmu jest dla mnie to, że mogłem dowiedzieć się czegoś o Warszawie w czasach, kiedy miałem zaledwie rok, poznać opinię obcokrajowca, nie filtrowaną przez aparat cenzury.
PIWO:D
@up
Pewnie nawet w Poldku nie siedziałeś skoro wypowiadasz się o nim "szmelc". To, że Jeremy nie polubił tego wozu nic nie znaczy - Poldek jest wbrew pozorom dalej dobrym i wygodnym samochodem a zadbane egzemplarze są bardzo mało awaryjne - ale lepiej pierdolić, że poldek to gówno bo wszyscy tak mówią.
Jedyną wadą jest blacha - jak nie była "za młodu" zakonserwowana to ruda ją wpierdala i to jest akurat jego wielka wada - oprócz tego nie ma się do czego dojebać w tym samochodzie.
Pewnie nawet w Poldku nie siedziałeś skoro wypowiadasz się o nim "szmelc". To, że Jeremy nie polubił tego wozu nic nie znaczy - Poldek jest wbrew pozorom dalej dobrym i wygodnym samochodem a zadbane egzemplarze są bardzo mało awaryjne - ale lepiej pierdolić, że poldek to gówno bo wszyscy tak mówią.
Jedyną wadą jest blacha - jak nie była "za młodu" zakonserwowana to ruda ją wpierdala i to jest akurat jego wielka wada - oprócz tego nie ma się do czego dojebać w tym samochodzie.
errortheory napisał/a:
@up
cale dziecinstwo przejezdzilem polonezem glownie caro potem caro plus, milo wspominam ten samochod, jednak jak na dzisiejsze juz warunki polonez to lekki szmelc.
W jaki sposób zrujnowali tak nażarte FSO?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów