📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
"Top Gear" bez tej trójki: Jeremy Clarkson, James May i Richard Hammond, to nie to samo...
I kurwa te same autobusy co dzisiaj jeszcze czasami jeżdżą.
Kamyk5011 napisał/a:
@up racja, program jest mniej żałosny bez Clarksona
Tak jak sadol bez Ciebie
od razu widać kto nie ma poczucia humoru
kiedys pokazywali polske, jak tu fabryke fiata (polish fiat) a teraz co ? ... nc ;/
bieda z nędzą !
bieda z nędzą !
8:25 maluszek
w 83r u mnie na wsi nawet nie bylo tych czarnych pudelek z obrazkami to sie chodzilo sroć do soltysa za stodole, a tera to ja widze polonezy i mowia ze bieda. TUSEK TUSEK !
Pierdzielicie bez sensu Już na początku pochwalił nasz kraj więc o co ten hałas? Nie ma teraźniejszej trójki prezenterów, ale oni by pojechali po nas równo ^^ Top Gear z Clarksonem czy bez, piwo się należy.
Emulator, kilka romów, pad bez analogów i zabawa na resztę życia!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów