📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
no i chuj żeby nie ropa to by dymali kozy i piach zostało by im tylko żreć brudasom niech podejmą wyzwanie i spróbują przeżyć na naszej zielonej wyspie tuska fuck arabia saudyjska sorry po paru piwach to pisze a pije z braku pracy
mały błąd się wkradł w opis... Richard Hammond "reklamuje" Mercedesa G63 AMG 6x6..... tak powinno być
Reklamuje bo co? Bo dobry? Gdyby nazwał to gównem to już reklamy by nie było?
Top Gear TESTUJE samochody, obejrzyj chociaż ten jeden cały odcinek, gdzie May ze Stigiem "reklamują" Caterhama, Clarkson "reklamuje" GTR-a itd..
Top Gear TESTUJE samochody, obejrzyj chociaż ten jeden cały odcinek, gdzie May ze Stigiem "reklamują" Caterhama, Clarkson "reklamuje" GTR-a itd..
Najlepszy program motoryzacyjny na świecie. Nie ma coś oszukiwać.
JA PIERDOLE mój ulubiony samochód i to jeszcze w wersji 6x6 .... Szkoda że nigdy nawet sie koło takiego nie przejdę
Niezły czołg...
Na przyszłość, może ktoś to przeczyta:
UPLOADER sadistica nie gryzie!!!
Na przyszłość, może ktoś to przeczyta:
UPLOADER sadistica nie gryzie!!!
MrTijomono napisał/a:
Reklamuje bo co? Bo dobry? Gdyby nazwał to gównem to już reklamy by nie było?
Nie trzeba wcale daleko szukać, w przedostatnim odcinku pięknie reklamowali duńskie Zenvo ST1
Kurwa ale spoiler, poczekali byście do jutra wieczór bo dopiero wtedy będą napisy na NapiProjekcie
Dałbym dwa piwa, za Mercedesa i TopGear, ale chuj, można jedno
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów