Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zbudowali płot za kilkaset milionów, który można lewarkiem otworzyć ...
Mówisz, że bieganie z pizzą po granicy, nakręcenie paszkwila przez Holland, zapraszanie nielegalnych imigrantów do sejmu i robienie sobie z nimi zdjęć, czy zakaz użycia broni przez straż, to są rzeczy, których zrobienie przynosi więcej korzyści niż stawianie blaszanych płotów?
Mówisz, że bieganie z pizzą po granicy, nakręcenie paszkwila przez Holland, zapraszanie nielegalnych imigrantów do sejmu i robienie sobie z nimi zdjęć, czy zakaz użycia broni przez straż, to są rzeczy, których zrobienie przynosi więcej korzyści niż stawianie blaszanych płotów?
A co mają jacyś z dupy aktywiści do płotu, którego można lewarkiem otworzyć? Za bardzo nie rozumiem tego porównania. Od roku słysze, że Tusk będzie zapraszał imigrantów z BIałorusi i będzie ich z kwiatami witał. Tymczasem wprowadził 5km strefe buforową mimo prostestów okolicznych mieszkańców. Trzeba przyznać, że podobny pomysł mial PiS...ale mieszkańcy się burzyli (tej buforowej strefy)i PiS zaczął trząść portkami i zrezygnował. Tusk to wprowadził. O tym ani słowa nie powiesz? Dalej twierdzisz, że zaprasza imigrantów na kawke?
A co mają jacyś z dupy aktywiści do płotu,
A nie wiedziałem, że u nas w semie marszałkiem jest aktywista z dupy, ale właściwie to racja.
Tusk nie robi nic, bo niczego nie potrafi. On jest od gadania bredni, co mu ślina na język przyniesie i co z badań wynika. Zamordowano żołnierza na granicy, to w panice zaczął cisnąć, żeby coś, ktoś zrobił i stąd jakieś działania.
Za PiS zrobili 400km,.teraz 40.To są działania pozorowane, ot, żeby pokazać, że coś robią.
Płot nie jest od tego, żeby był nie do przebycia, ale do spowolnienia i zaalarmowania. Tak samo jak kraty w sklepie, zanim je typ rozwali, dojedzie ochrona. Zapora mocniejsza bardzo podnosi koszty, o połowę krótsza z Meksykiem to miliard dolarów.
A nie wiedziałem, że u nas w semie marszałkiem jest aktywista z dupy, ale właściwie to racja.
Tusk nie robi nic, bo niczego nie potrafi. On jest od gadania bredni, co mu ślina na język przyniesie i co z badań wynika. Zamordowano żołnierza na granicy, to w panice zaczął cisnąć, żeby coś, ktoś zrobił i stąd jakieś działania.
Za PiS zrobili 400km,.teraz 40.To są działania pozorowane, ot, żeby pokazać, że coś robią.
Płot nie jest od tego, żeby był nie do przebycia, ale do spowolnienia i zaalarmowania. Tak samo jak kraty w sklepie, zanim je typ rozwali, dojedzie ochrona. Zapora mocniejsza bardzo podnosi koszty, o połowę krótsza z Meksykiem to miliard dolarów.
Że co?!?! Za PiS 400km strefy Buforowej? czyli że od Białorusi do Warszawy nikt się nie mógł poruszać? Czy ty myślisz, zanim coś napiszesz?
Pozatym daj przykład, tego, że Tusk gada co mu ślina na język przyniesie, bo ja dam ci inny przyklad.
Wielu polityków PiS po zawieszeniu Babiarza: SKANDAL!!! GDZIE WOLNOŚĆ SŁOWA?!?!
Dzień później Iga Świątek napisała, że generalnie bardzo podobowało jej się otwarcie IO i jest zachwycona
Też PiS: SKANDAL!!! Jak mogła to napisać, już nigdy nikt nie będzie kibicował świątek! PRECZ Z NIĄ!!
No to jak z tą wolnością słowa? jest czy nie ma? Igą Świątek nie ma prawa na samodzielne myślenie i odczuwanie pewnych emocji?;/
To zabawne, bo to PIS sprowadził ich setki tysięcy.
Aha, a jak głosowałeś w referendum?
@:
Mało kto ogarnia rzeczywistość. Akurat jestem blisko tematu więc mogę przewinąć. Za PISu do kraju wjeżdżał każdy kto miał „zaproszenie od pracodawcy”. Slupy zapraszały np 20 Afgańczyków, żeby ci mogli przejechać przez granicę z wizą pracowniczą. Potem ślad po nich ginął. Pracodawca nie miał tutaj żadnego obowiązku, po prostu dawał info do Urzędu Pracy że się nie stawili. Nie ma i nie było służb które miałyby ich wyłapywać. Zresztą XD - jakby to miało wyglądać? W ten sposób, legalnie, bezpiecznie do naszego kraju wjechali w pizdu ludzi z każdego gównostanu.
I z tak błahego powodu jesteś smutny ?
Miliony xd
I dlatego PIS wybudował płot na granicy i rozpisał referendum, żeby ich nie wpuszczać.
Tak, twój komentarz ma sens xd
Otrząśnij się i przestań wierzyć we wszystko w co mówią w telewizji. Polityka to jedna wielka hipokryzja. Dzieł i rządź.
Dokładnie tak jest. PiS nie zbudował przecież płotu żeby uchodźcy nie mogli wejść. Odpowiedzi w referendum gówno ich interesowały (o ile w ogóle można to nazwać referendum). Zapytali ludzi o zdanie na temat czegokolwiek po 8 latach ? XD teraz wiem skąd się biorą ich wyborcy, są ludzie którzy to wszystko łykają, tacy jak Ty.
Miliony xd
I dlatego PIS wybudował płot na granicy i rozpisał referendum, żeby ich nie wpuszczać.
Tak, twój komentarz ma sens xd
Takie samo gówno podpisali o tych kurwach brudnych z UE . Podpisały te kurwy też eko chujstwo ( twój mentor morawiecka kurwa ). Nowy lad , 800 plus. Jaraj się dalej ta fałszywa prawica....
Lewicy nie ma sensu punktować bo oni już są rozbici i leżą w rogu po liczeniu przez sędziego.
[ Dodano: 2024-07-30, 09:13 ]
@:
Otrząśnij się i przestań wierzyć we wszystko w co mówią w telewizji. Polityka to jedna wielka hipokryzja. Dzieł i rządź.
Dokładnie tak jest. PiS nie zbudował przecież płotu żeby uchodźcy nie mogli wejść. Odpowiedzi w referendum gówno ich interesowały (o ile w ogóle można to nazwać referendum). Zapytali ludzi o zdanie na temat czegokolwiek po 8 latach ? XD teraz wiem skąd się biorą ich wyborcy, są ludzie którzy to wszystko łykają, tacy jak Ty.
Zostaw go w spokoju albo punktuj do końca bo to łeb co kocha partie polityczne a nie życie i ludzi dookoła siebie poza tym on twierdzi że płot wybudowany został w celu ochrony polski przed uchodzcami , ale jego kurewski mentor mati cwel podpisał nawet więcej niż UE chciało bo jeszcze wizy podpisywali brudasa. Ot pro społeczne rządy jego mentora.
Aha, a jak głosowałeś w referendum?
Każdy, kto na wyborach wziął karte do referendum to umysłowa spierdolina.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów