Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To zabawne, bo to PIS sprowadził ich setki tysięcy.
Mało kto ogarnia rzeczywistość. Akurat jestem blisko tematu więc mogę przewinąć. Za PISu do kraju wjeżdżał każdy kto miał „zaproszenie od pracodawcy”. Slupy zapraszały np 20 Afgańczyków, żeby ci mogli przejechać przez granicę z wizą pracowniczą. Potem ślad po nich ginął. Pracodawca nie miał tutaj żadnego obowiązku, po prostu dawał info do Urzędu Pracy że się nie stawili. Nie ma i nie było służb które miałyby ich wyłapywać. Zresztą XD - jakby to miało wyglądać? W ten sposób, legalnie, bezpiecznie do naszego kraju wjechali w pizdu ludzi z każdego gównostanu.
@:
Mało kto ogarnia rzeczywistość. .
Mówisz, że trzymał od czasów PISu , żeby nasrać za PO i skakać po dachach?
Pewnie po zaproszeniu Hołowni do sejmu tak im się zwieracze poluzowały.
@:
Mało kto ogarnia rzeczywistość. Akurat jestem blisko tematu więc mogę przewinąć. Za PISu do kraju wjeżdżał każdy kto miał „zaproszenie od pracodawcy”. Slupy zapraszały np 20 Afgańczyków, żeby ci mogli przejechać przez granicę z wizą pracowniczą. Potem ślad po nich ginął. Pracodawca nie miał tutaj żadnego obowiązku, po prostu dawał info do Urzędu Pracy że się nie stawili. Nie ma i nie było służb które miałyby ich wyłapywać. Zresztą XD - jakby to miało wyglądać? W ten sposób, legalnie, bezpiecznie do naszego kraju wjechali w pizdu ludzi z każdego gównostanu.
Nie produkuj się, głupiemu nie wytłumaczysz. Pamiętam, jak 2-3 dni po wyborach ktoś tu wrzucił ciapatych na rynku w Krakowie i zlecieli się "miłośnicy Jarka" mówiąc, że już widać polityke Tuska....
Nie produkuj się, głupiemu nie wytłumaczysz. Pamiętam, jak 2-3 dni po wyborach ktoś tu wrzucił ciapatych na rynku w Krakowie i zlecieli się "miłośnicy Jarka" mówiąc, że już widać polityke Tuska....
Ci co przyjechali na wizy pracownicze pracują lub spierdolili na zachód rząd ich nie ściąga tylko pracodawca. Ile razy wam trzeba to tłumaczyć.
To zabawne, bo to PIS sprowadził ich setki tysięcy.
Miliony xd
I dlatego PIS wybudował płot na granicy i rozpisał referendum, żeby ich nie wpuszczać.
Tak, twój komentarz ma sens xd
Miliony xd
I dlatego PIS wybudował płot na granicy i rozpisał referendum, żeby ich nie wpuszczać.
Tak, twój komentarz ma sens xd
zbudowali płot za kilkaset milionów, który można lewarkiem otworzyć Ciekawe, kto przytulił kase, bo ogrodzenie w moim domu jest trwalsze. PO wprowadziło 5km teren z zakazem wstępu i wyłapują ciapatych - zrobili coś, czego PiSowi się nie udało...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów