Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Warszawskie skakanie - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Siriuz 2024-07-29, 23:44 10
Zgłoś
mun66 2024-07-29, 23:48 49
To zabawne, bo to PIS sprowadził ich setki tysięcy.
Zgłoś
takamahi 2024-07-29, 23:49 5
Głosowałem na nich, ale kreatywną krytykę polityczną doceniam, piwko poszło
Zgłoś
Jokerd 2024-07-29, 23:50 1
Chyba o gównie
Zgłoś
t................e 2024-07-29, 23:53 57
@mun66:

mun66 napisał/a:

Mało kto ogarnia rzeczywistość. Akurat jestem blisko tematu więc mogę przewinąć. Za PISu do kraju wjeżdżał każdy kto miał „zaproszenie od pracodawcy”. Slupy zapraszały np 20 Afgańczyków, żeby ci mogli przejechać przez granicę z wizą pracowniczą. Potem ślad po nich ginął. Pracodawca nie miał tutaj żadnego obowiązku, po prostu dawał info do Urzędu Pracy że się nie stawili. Nie ma i nie było służb które miałyby ich wyłapywać. Zresztą XD - jakby to miało wyglądać? W ten sposób, legalnie, bezpiecznie do naszego kraju wjechali w pizdu ludzi z każdego gównostanu.
Zgłoś
Borcejn 2024-07-29, 23:54 1
"Skisłem"
Zgłoś
pazuzu 2024-07-30, 0:05 3
materiał godny sadistic, na harda z tym 🤦‍♂️
Zgłoś
kulawiec 2024-07-30, 0:14 10
trytodie napisał/a:

@:
Mało kto ogarnia rzeczywistość. .

Mówisz, że trzymał od czasów PISu , żeby nasrać za PO i skakać po dachach?
Pewnie po zaproszeniu Hołowni do sejmu tak im się zwieracze poluzowały.
Zgłoś
spike2222 2024-07-30, 0:29 23
trytodie napisał/a:

@:
Mało kto ogarnia rzeczywistość. Akurat jestem blisko tematu więc mogę przewinąć. Za PISu do kraju wjeżdżał każdy kto miał „zaproszenie od pracodawcy”. Slupy zapraszały np 20 Afgańczyków, żeby ci mogli przejechać przez granicę z wizą pracowniczą. Potem ślad po nich ginął. Pracodawca nie miał tutaj żadnego obowiązku, po prostu dawał info do Urzędu Pracy że się nie stawili. Nie ma i nie było służb które miałyby ich wyłapywać. Zresztą XD - jakby to miało wyglądać? W ten sposób, legalnie, bezpiecznie do naszego kraju wjechali w pizdu ludzi z każdego gównostanu.

Nie produkuj się, głupiemu nie wytłumaczysz. Pamiętam, jak 2-3 dni po wyborach ktoś tu wrzucił ciapatych na rynku w Krakowie i zlecieli się "miłośnicy Jarka" mówiąc, że już widać polityke Tuska....
Zgłoś
Franz-Maurer 2024-07-30, 0:34 5
spike2222 napisał/a:

Nie produkuj się, głupiemu nie wytłumaczysz. Pamiętam, jak 2-3 dni po wyborach ktoś tu wrzucił ciapatych na rynku w Krakowie i zlecieli się "miłośnicy Jarka" mówiąc, że już widać polityke Tuska....

Ci co przyjechali na wizy pracownicze pracują lub spierdolili na zachód rząd ich nie ściąga tylko pracodawca. Ile razy wam trzeba to tłumaczyć.
Zgłoś
miodziot 2024-07-30, 0:41 13
mun66 napisał/a:

Miliony xd
I dlatego PIS wybudował płot na granicy i rozpisał referendum, żeby ich nie wpuszczać.
Tak, twój komentarz ma sens xd
Zgłoś
Sztruks 2024-07-30, 0:46
Hehehe uśmiałem się nawet
Zgłoś
spike2222 2024-07-30, 1:00 10
miodziot napisał/a:

Miliony xd
I dlatego PIS wybudował płot na granicy i rozpisał referendum, żeby ich nie wpuszczać.
Tak, twój komentarz ma sens xd

zbudowali płot za kilkaset milionów, który można lewarkiem otworzyć Ciekawe, kto przytulił kase, bo ogrodzenie w moim domu jest trwalsze. PO wprowadziło 5km teren z zakazem wstępu i wyłapują ciapatych - zrobili coś, czego PiSowi się nie udało...
Zgłoś
Kici-Kici 2024-07-30, 1:00
Co jest pod gwiazdkami?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem