18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Torbiel włosowa
screamoza • 2021-09-14, 19:45
Siema, wstawiam zdjęcie dzień po operacji (już 3ciej w ciągu kilku lat) usunięcia torbieli. 15 cm wycięte, ale kurestwo lubi się odnawiać...

Torbiel włosowa lub pilonidalna (łac. cystis pilonidalis)[1] – choroba zapalna tkanki podskórnej szpary międzypośladkowej, powstający pęcherz znajduje się w okolicach kości ogonowej. W jego wnętrzu znajdują się włosy, które wyrosły podczas infekcji oraz płyn (ropa) zawierająca obumarłe komórki i płyn tkankowy. Występuje u około 0,7% populacji[2]. Dotyczy głównie osób młodych w przedziale wiekowym od 20 do 40 lat.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dogip 2021-09-14, 21:11 1
Już mam prawie 40 lat. Mnie już nie dotyczy. Martwcie się małolaty.
Zgłoś
Arathnmor 2021-09-14, 21:19 3
Strach wiedzieć ilu zmęczyło do tego... tak czy inaczej, byle do 40
Zgłoś
petru23 2021-09-14, 21:25
Uśmiech Boryny
Zgłoś
stanko23 2021-09-14, 21:29
Udaj się z blizna do fizjoterapeuty
Zgłoś
korowiow777 2021-09-14, 21:30 2
Nie rozumiem po co to rozchylanie dupy paluchami. Do zdjęcia? Wygląda pedalsko to jakoś.
Zgłoś
Payan 2021-09-14, 21:31 3
Wchodzę na Sadola, dupsko męskie na głównej Tego jeszcze nie było.
Zgłoś
Pralpunkt 2021-09-14, 21:31
Czy ktoś tu z obecnych wstawiał tutaj kiedyś zdjęcie swojej dupy ?
Tak dla statystyki pytam
Zgłoś
pro_avenger 2021-09-14, 21:32
Piwa za męska dupę nie dam ale współczuję. Wyglądasz jakbyś na palu siedział z tydzień.
Zgłoś
Marcusfff 2021-09-14, 21:32 40
Zgłoś
Wiewór 2021-09-14, 21:34 6
Nie wymyślaj jakiejś torbieli. Po prostu się przyznaj że kolega za ostro cię pojechał w kakao i ci srake rozerwało.
Zgłoś
screamoza 2021-09-14, 21:36 2
korowiow777 napisał/a:

Nie rozumiem po co to rozchylanie dupy paluchami. Do zdjęcia? Wygląda pedalsko to jakoś.

Lekarka robiła foro żebym zobaczyl jak to wygląda, rozchylila bo w bruzdzie pośladkowej są jeszxze 3 szwy ale takie dupsko spuchnięte że niebwidac dzięki niej możesz terazpodziwiać jej dzielo

Wiewór napisał/a:

Nie wymyślaj jakiejś torbieli. Po prostu się przyznaj że kolega za ostro cię pojechał w kakao i ci srake rozerwało.

Kto?
Zgłoś
sash88 2021-09-14, 21:38 8
Też to miałem, masakra ale już się nauczyłem czego unikać. Zauważyłem że największe kurestwo to jak jest ciepło w dupę, z racji tego że jestem Tirowiec no to ciepło było często, ale nigdy już nie odpalam grzania fotela. Od 3 lat mam już spokój, ale poprzednio chyba 5 lat to co roku na wiosnę to mi wychodziło. Byłem parę razy u lekarza, chirurga też zalecał operację ale ja grzecznie na brzuchu L4 i w plejke się grało, chociaż jak mnie kiedyś dopadło pod Cork w UK to myślałem że nie zjadę. Rośnie to z dwa tygodnie, a jak jebnie to ropy tyle że w tdika można lac, współczuję ale wiem co czujesz. Raz mi to starą przebiła nagrzaną igła to dostała jak z cumshota
Zgłoś
Gregigregi 2021-09-14, 21:42
Thor88 napisał/a:

Też miałem lata temu, wkurwiające gówno, swędzi bardziej niż owsiki (chyba ). Kurestwo lubi się odnawiać wyłącznie dlatego że dość ciężko jest je wydobyć w całości, ale jeśli się to uda to ryzyko nawrotu jest znikome, więc jeśli to trzecia operacja w tym samym miejscu to radzę zmienić, nie ma co się męczyć.
Btw: jak to jest świecić owłosionym dupskiem na stronie dla pojebów za kilka wirtualnych browarów?

owsiki sa zajebiste, uwielbiam merchelic sie w dupsku jak swedzi
Zgłoś
Trueslap36 2021-09-14, 21:44 2
Niech ci sie dupsko zagoi . Pamietam jak mi drugie serce biło po laparoskopii ( pozostałości gazu w otrzewnej ) . Jebać badtripy maczetami
Zgłoś
miedzianek 2021-09-14, 21:45 6
Miałem to gówno jak młody byłem, może w gimnazjum, myślałem, że to jakiś jebany pryszcz(w sumie to jest pryszcz, narósł mi przez noc, może 2 dni) i wycisnąłem...kurwa tyle ropy to w życiu nie widziałem, szklankami można było wynosić. Kontrolnie byłem u lekarza, ale powiedział, że jak wyciśnięte to ok, ale na przyszłość samemu nie tykać. Nosz kurwa do dzisiaj mam tam jebaną bliznę jakby jakiś murzyn mnie rozkurwił
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem