18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Torbiel włosowa
screamoza • 2021-09-14, 19:45
Siema, wstawiam zdjęcie dzień po operacji (już 3ciej w ciągu kilku lat) usunięcia torbieli. 15 cm wycięte, ale kurestwo lubi się odnawiać...

Torbiel włosowa lub pilonidalna (łac. cystis pilonidalis)[1] – choroba zapalna tkanki podskórnej szpary międzypośladkowej, powstający pęcherz znajduje się w okolicach kości ogonowej. W jego wnętrzu znajdują się włosy, które wyrosły podczas infekcji oraz płyn (ropa) zawierająca obumarłe komórki i płyn tkankowy. Występuje u około 0,7% populacji[2]. Dotyczy głównie osób młodych w przedziale wiekowym od 20 do 40 lat.

Zgłoś
małpigej 2021-09-14, 19:48 11
Leci piwo za materiał własny... ból pewnie zajebisty...
Zgłoś
mygyry 2021-09-14, 19:52 4
Masz teraz szeroki uśmiech
Zgłoś
kothletino 2021-09-14, 19:53 62
Kurde mocne, czyli czekaj... jeśli teraz będziesz musiał się napiąć podczas twardego srania to rozerwie ci plecy?
Nie wiem czy nie wystartować takiego projektu na zrzutka.pl.
Zgłoś
Tryper 2021-09-14, 19:53 38
Szkoda, że nie jebnąłeś foty tej kudłatej torbieli (nie pisze o jajach).

Zawsze stoi.
Zgłoś
screamoza 2021-09-14, 19:54 9
małpigej napisał/a:

Leci piwo za materiał własny... ból pewnie zajebisty...

Paradoksalnie nie jest najgorzej, dzień po operacji wypis i jak na razie bez leków jade. Bardziej wkutwia że chodzisz jak pingwin i masz ograniczone ruchyxd
Zgłoś
PoProstuNIKT 2021-09-14, 19:59 11
dupa rozpruta - gej alert

ps. piwko za własny materiał

"Cały nasz tak chwalony postęp technologiczny i cywilizację w ogóle można porównać do siekiery w ręku patologicznego przestępcy"
"Los ludzkości, jako całości, będzie taki, na jaki ona zasługuje."
Albert Einstein
Zgłoś
pazuzu 2021-09-14, 20:13 26
Mam ambiwalentne uczucie do tego postu, niby fajny materiał ale z drugiej strony dać piwo za męską dupę
Zgłoś
ph5i5 2021-09-14, 20:18 10
Zdrowia życzę.
Zgłoś
screamoza 2021-09-14, 20:26 7
ph5i5 napisał/a:

Zdrowia życzę.

Dzięki pozdro
Zgłoś
Solifugae 2021-09-14, 20:34 28
Też miałem lata temu, wkurwiające gówno, swędzi bardziej niż owsiki (chyba ). Kurestwo lubi się odnawiać wyłącznie dlatego że dość ciężko jest je wydobyć w całości, ale jeśli się to uda to ryzyko nawrotu jest znikome, więc jeśli to trzecia operacja w tym samym miejscu to radzę zmienić, nie ma co się męczyć.

Btw: jak to jest świecić owłosionym dupskiem na stronie dla pojebów za kilka wirtualnych browarów?
Zgłoś
screamoza 2021-09-14, 20:42 10
Thor88 napisał/a:

Też miałem lata temu, wkurwiające gówno, swędzi bardziej niż owsiki (chyba ). Kurestwo lubi się odnawiać wyłącznie dlatego że dość ciężko jest je wydobyć w całości, ale jeśli się to uda to ryzyko nawrotu jest znikome, więc jeśli to trzecia operacja w tym samym miejscu to radzę zmienić, nie ma co się męczyć.
Btw: jak to jest świecić owłosionym dupskiem na stronie dla pojebów za kilka wirtualnych browarów?

Wiesz co wstawiłem bo liczę na naklejkę dzielnego pacjenta w szpitalu nawet lizaka nie dali właśnie tym razem byłem gdzie indziej niż do tej pory, patrząc ile wycieli mam nadzieję że dali radę wszystko wyjebac
Zgłoś
M_I_E_L_O_N_E 2021-09-14, 20:43 4
Dupsko pękło

Nie zazdroszczę, szybkiego powrotu do zdrowia życzę.

SZCZYT ZERA, TO NIE MIEĆ HEJTERA!!!
Zgłoś
ARock 2021-09-14, 20:57 7
Wkik môwi:
Torbiel włosowa powstaje głównie u mężczyzn o ciemnej karnacji, którzy prowadzą siedzący tryb życia. Powstawaniu choroby sprzyja także nadmierna potliwość, zaniedbania higieniczne oraz powtarzające się urazy okolic kości ogonowej. Do czynników sprzyjających zalicza się także głęboką szparę pośladkową związaną z otyłością. 

sadolowa choroba czy jaki chuj kurwa
Zgłoś
ManBearPig 2021-09-14, 21:07 21
Jeszcze parę takich zabiegów i będziesz miał rów aż do karku Piwo za pokazanie swojej dupy. Trzym się

screamoza napisał/a:

Wiesz co wstawiłem bo liczę na naklejkę dzielnego pacjenta w szpitalu nawet lizaka nie dali właśnie tym razem byłem gdzie indziej niż do tej pory, patrząc ile wycieli mam nadzieję że dali radę wszystko wyjebac

A, no i naklejka obowiązkowa

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów