📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
niekoniecznie z błędem, teraz juz wiekszosc jezykoznawcow dopuszcza forme pisana przez samo h, co dla mnie jest w CHuj dziwne
erniii napisał/a:
jezykoznawcow dopuszcza forme
oni dopuszczają coraz więcej dziwnych rzeczy, z czego najbardziej mnie boli 'tu pisze'...
Jeżeli ktoś nie słyszy różnicy między "h" i "ch" to rzeczywiście może być zdania, że forma "huj" jest dopuszczalna, ale to jeszcze nie powód by legalizować błąd tylko z powodu jego powszechności.
Bogna napisał/a:
oni dopuszczają coraz więcej dziwnych rzeczy, z czego najbardziej mnie boli 'tu pisze'...
Oraz "koplem", "jeblem" i "poszlem".. >.<
andariel napisał/a:
Oraz "koplem", "jeblem" i "poszlem".. >.<
włanczać. jeśli jeszcze nie jest 'poprawne', to niedługo będzie.
kurna, może jednak się pokuszę o doktorat i zajmę się słownikami, żeby znowu było normalnie...
grauper napisał/a:
Weszłem jest już pewnie dopuszczalne ;]
Ja Cię bardzo proszę, nie wypowiadaj się co jest dopuszczalne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów