📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Bezapelacyjne, pierwsze miejsce w kategorii film dla naiwniaków...
No, fajnie i co poza tym?
I to w cabrio.. Wstrzasy i wiatr z pewnoscia by nie przeszkodzily haha. Ps. Sory za dwupost, niewiem jak edytowac.
I to w cabrio.. Wstrzasy i wiatr z pewnoscia by nie przeszkodzily haha. Ps. Sory za dwupost, niewiem jak edytowac.
jak on chciał to wieść tym samochodem ? na leżąco ?
w takich sytuacjach najlepiej nie podcierać dupy szkłem tylko zapłacić firmie że by dostarczyła
w takich sytuacjach najlepiej nie podcierać dupy szkłem tylko zapłacić firmie że by dostarczyła
Debile nawet nie pomysleli o tym.ze widzac takie auto bylo logiczne to iz ten tort nie ma prawa tam wejsc.Zwykle fejkowe gowno dla frajerow ktorzy nabija wyswietlen
Fejk, koleś wydał 2000 dolarów na wypasiony, wielopoziomowy tort a zarobił pewnie z pół miliona na wyświetleniach. Tylko naiwne dziecko może wierzyć w to, że firma przyjmując tak duże zamówienie nie wysłałby tortu swoim specjalistycznym pojazdem tylko pozwolila wsadzić go na tylne siedzenie kabrioleta...
nihuhu bida ale autentyk. Zle sie ustawili. Z drugiej strony jak nie teraz to w Rollsie by sie obalilo
vetius napisał/a:
nihuhu bida ale autentyk. Zle sie ustawili. Z drugiej strony jak nie teraz to w Rollsie by sie obalilo
ty tak na powaznie?
jezlei tak to
kurwa... i ja pierdole... ze twoj inkubator cie wypuscil
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów