Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niemcy działają w ten sposób od setek lat i są w tym niedocenionymi mistrzami.
*dlaczego dodałem screena zamiast zacytować? bo coś jest zjebane i nie mogę zacytować tego użytkownika, ani nawet skopiować tu jego komentarza. coś się zepsuło
Podsumuję: ktoś zamawia tort i robi zdjęcie, by idioci się podniecali i...
...to działa.
;>
Ludzie się bardziej denerwują na samo zjawisko tępych dzid, niż na konkretną tępą dzidę na zdjęciu.
Więc nawet jeżeli to grafika prowokacyjna, to nic za bardzo nie zmienia.
Celebrowanie aborcji itp. to przykład zjebania umysłowego lewaków. Aborcja to ostateczność i żaden powód do dumy. Jak feministki i pizdusie czyli lewary nie chcą mieć dzieci to całym sercem ich popieram i niech się kurwy nauczą antykoncepcji używać
Demograficzna autodestrukcja tych idiotek nie tylko przyczyni się do ograniczenia długofalowej obecności tej patologii w społeczeństwie, ale także przyczyni się do poprawy puli genetycznej.
Co nie zmienia faktu że dalej to normalnego człowieka brzydzi.
było to kilkanaście lat temu, później brakło czasu.
patrzac na dzisiejsze dzieciaki czasem sie zastanawiam ile z tych "moich" teraz by sie próbowało zabić albo miało inne problemy psychiczne
z większością tych dziewczyn nie mam kontaktu, ale kilka urodziło potem planowane dzieci.
tak się rozmarzyłam na wspomnienie
No i w sumie chuj was to obchodzi kto co ze swoim żelkiem zrobił. Rozumiem jak nie wiem to wasza baba, ale jakaś randomowa osoba na planecie a was to kurwa boli jakby to wasza stara was wyskrobała. Idzcie tam sąsiada obgadać czy co takie polackie kurwy zawsze robią xD
A co tych ludzi (na ogół lewaków)obchodzi co jem, czy się szczepie czym jeżdżę, jak traktuje swojego psa...
a wg ciebie czym jest sadol? portalem dla lewackich płatnych trolli, śmieci bez wartości i gimbo-ateistów? jak ten co ci piwka stawia, konto do pierdolenia o pisie i braunie:
Patrzcie, mamy ormowca na Sadolu co tropi urojonych wrogów ojczyzny. Tylko komu doniesiesz, jak lewacy rządzą?
No i w sumie chuj was to obchodzi kto co ze swoim żelkiem zrobił. Rozumiem jak nie wiem to wasza baba, ale jakaś randomowa osoba na planecie a was to kurwa boli jakby to wasza stara was wyskrobała. Idzcie tam sąsiada obgadać czy co takie polackie kurwy zawsze robią xD
Ruska dziwko na kolana dla ciebie Pan POLAK !
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów