Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tort z okazji narodzin dziecka...
...a nie, kurwa wróć.
A za 10 lat będzie stała w kolejce do kliniki in vitro za podatki reszty społeczeństwa.
A za 10 lat będzie stała w kolejce do kliniki in vitro za podatki reszty społeczeństwa.
fajnie żeby za 10 lat było społeczeństwo jakieś, patrząc co się dzieje...
czy co takie polackie kurwy zawsze robią xD
Panie i Panowie, proszę zgłaszać to coś do moderacji ! Ten degenerat tęczowy obraża Nas ze względu na narodowość.Ciekawe jakiej on jest... Dziękuję i liczę na solidarność.
Panie i Panowie, proszę zgłaszać to coś do moderacji ! Ten degenerat tęczowy obraża Nas ze względu na narodowość.Ciekawe jakiej on jest... Dziękuję i liczę na solidarność.
A co to, Sadol to teraz portal braunistów, czy innego Ordo Iuris?
Sadol to sadol. A zjeby tęczowe, to wy.
a wg ciebie czym jest sadol? portalem dla lewackich płatnych trolli, śmieci bez wartości i gimbo-ateistów? jak ten co ci piwka stawia, konto do pierdolenia o pisie i braunie:
czytam gazetę oglądam TVN głosuję na Tuska
No i w sumie ch*j was to obchodzi kto co ze swoim żelkiem zrobił. Rozumiem jak nie wiem to wasza baba, ale jakaś randomowa osoba na planecie a was to k***a boli jakby to wasza stara was wyskrobała. Idzcie tam sąsiada obgadać czy co takie polackie k***y zawsze robią xD
chuj ci w dupe ty sdtara kurwo idz wsadz se butelke w dupe
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów