Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co zrobic zeby nominowac Halmana na admina lub na jego wspolnika?
Możesz zrobić mu laskę. Nie widzisz, że Halowi sodówa uderzyła do głowy? Z takimi komentarzami wobec innych użytkowników, nie nadaje się na admina.
Z takimi komentarzami wobec innych użytkowników, nie nadaje się na admina.
moze byś mnie o to zapytał czy bym chciał?
wiele lat temu wstecz jak najbardziej tak, teraz wręcz przeciwnie, 11 rok w tym kurwidołku zweryfikował wiele różnych tematów.. Dziś wolę być Halmanem - firmą samą w sobie niż być w klubie sadystów (klub wzajemnej adoracji) czy moderatorem. Honor rezerwisty pagon czysty, kumasz?
Niby dlaczego mam się ciebie pytać? Mam gdzieś opinie gościa, który w zauważalny sposób coraz bardziej oddala się od rzeczywistości, żyjąc i realizując się w internecie. Po tych najazdach na szalonego Edka piwka ode mnie już raczej nie dostaniesz.
Niby dlaczego mam się ciebie pytać?
może dlatego ze mnie sie to tyczy?
Po tych najazdach na szalonego Edka piwka ode mnie już raczej nie dostaniesz.
nie wiedziałem ze macie się ku sobie...
Może dlatego ze mnie sie to tyczy?
Może jeszcze zgłoś pretensję do rządu, że wprowadzili 500+ bez konsultacji z tobą?
nie wiedziałem ze macie się ku sobie... trudno, co robić.
Byłbym wdzięczy gdybyś swoje chore fantazje zachował dla siebie. Taka dziecinada nie jest już nawet śmieszna, tyle razy ją tutaj wałkowano.
35i, weź już mi zejdź z oczu
Sorry, ale młody człowieku z prowincji, nie będziesz mi życia układać.
myślałem
Weź mnie nie rozśmieszaj, bo mi zajady popękają.
Nie chciałbym odstawać od trendów i mody więc zapytam, należy go nienawidzić jak Laloli i Poligona czy trochę mniej?
Jakiś czas nie odwiedzałem sadola, nie wiedziałem że teraz w modzie hejt na halmana vel 9000.
Nie chciałbym odstawać od trendów i mody więc zapytam, należy go nienawidzić jak Laloli i Poligona czy trochę mniej?
Nic do niego nie miałem, bo rzeczywiście się mocno zasłużył, ale poczytaj sobie jego komentarze. Facet odpłynął. Na początku traktowałem wpisy typu "pan Halman" jako żart, ale widzę jest z nim coraz gorzej. Czepił się Crazy Edka, chuj wie o co mu chodzi (zazdrość o "piwka"?) i odnoszę wrażenie, że w swoim mniemaniu koronował się na króla Sadistica. To nie jest za normalne.
wiele lat temu wstecz jak najbardziej tak, teraz wręcz przeciwnie, 11 rok w tym kurwidołku zweryfikował wiele różnych tematów.. Dziś wolę być Halmanem - firmą samą w sobie niż być w klubie sadystów (klub wzajemnej adoracji) czy moderatorem. Honor rezerwisty pagon czysty, kumasz?
Ojej 11 rok... w tym kurwidołku i co już masz dość? To wiesz co robić ... Wolisz być " halmanem - firmą w samą w sobie?". No weś już nie trolluj tutaj ludzi. i nie rozśmnieszaj jak już chodzi o "klub wzajemnej adoracji".. każdy ma te swoje zdanie, i w końcu: co to ciebie trzeba pytać czy chcesz być moderatorem?? raczej nikt takiego dekla jak ty, nie będzie pytał ,tak to nie działa i nie zadziała.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów