📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na prezydenta tego kolesia.
Gotuje się tam.
Przed tą całą aferą słówka "nigger" szczególnie bezpośrednio do murzynów używali tylko rednecki.
Teraz już nawet amerykańska biała klasa średnia zaczyna mówić co myśli.
Przed tą całą aferą słówka "nigger" szczególnie bezpośrednio do murzynów używali tylko rednecki.
"fucking cambodian nigger"
Nie ma się co dziwić, nawet ktoś kto miał w to wyjebane może zostać „radista” przez och zachowanie
wilkoala napisał/a:
Gotuje się tam.
Uwielbiam kolesia mój idol mimo że w różowej koszuli tak trzymać trzeba stworzyć jakiś ruch społeczny WLM i jechać z malpami
Pralpunkt napisał/a:
Uwielbiam kolesia mój idol mimo że w różowej koszuli tak trzymać trzeba stworzyć jakiś ruch społeczny WLM i jechać z malpami
Zróbmy tak internetowy wojowniku! To co najpierw? Memy? Czy własna strona WLM?
You make me day bro
Typowe murzyńskie gówno..
Ona do biego white pig jest ok on do niej po tym nigga i jej zwój ameby złapał loopa. Hał did ju kall mi..
Ona do biego white pig jest ok on do niej po tym nigga i jej zwój ameby złapał loopa. Hał did ju kall mi..
Marianset napisał/a:
Typowe murzyńskie gówno..
powiedziała white prick, znaczy biały kutasie. Reszta jak najbardziej na tak
Na początku nazywa go białą świnią i się kurwisko jeszcze oburza za słowo "nigger". Do pieca z jebanym ścierwem
paczfiko napisał/a:
Końcówkę filmu można oglądać na okrągło.
zgadzam sie ostatnie 20 sekund genialne...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów