18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
🔥 Przesłanie do kozojebców - teraz popularne
Totalna inwigilacja
N................e • 2013-05-07, 15:51
Gratulacje, kolejny "wspaniały" pomysł!!!

Ch*j, że nie sadystyczne, ale niech ludzie wiedzą co ich kochane państwo szykuje. Jak będziemy obojętni to już niedługo przeglądanie sadistica będzie się kończyć kartoteką na policji.

Ps, grabie w dupę każdemu, któremu to obojętne
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
busek 2013-05-07, 21:29 2
Niech pierwszy rzuci kamieniem kto nie pił piwka w parku i sikał pod krzaczkiem
Zgłoś
Z................m 2013-05-07, 21:31 2
Państwo policyjne! Ha ha kurwa ha! Ktoś tu powinien niektórym odciąć dostęp do internetu, zabrać wszelkie inne możliwe narzędzia narzekania na stan sytuacji i walić po łbie pałką aż wejdzie do głowy, co 'państwo policyjne' oznacza.

Dopóki dostęp do kartoteki ma tylko policja, nie mam nic przeciwko. Bałbym się sytuacji w której szukam powiedzmy pracy, a pracodawca stwierdza że jestem jakimś degeneratem bo często łapali mnie pijącego w plenerze. A tak? Co za różnica, czy policja ma zapisane że popełniałem takie pierdółki czy nie?
Zgłoś
busek 2013-05-07, 21:36 1
Zkirtaem napisał/a:

Państwo policyjne! Ha ha kurwa ha! Ktoś tu powinien niektórym odciąć dostęp do internetu, zabrać wszelkie inne możliwe narzędzia narzekania na stan sytuacji i walić po łbie pałką aż wejdzie do głowy, co 'państwo policyjne' oznacza.

Ty naprawde nie widzisz gdzie żyjesz?
Zgłoś
kopec95 2013-05-07, 21:40 1
Niedługo za wyrzucenie niedopałka papierosa na chodnik dostaniesz wyrok w zawieszeniu rok na 2, a za pobicie wyrok w zawieszeniu rok na 3. Będziesz jechał po pijaku to zabiorą Ci prawko, będziesz zapierdalał rowerem i nie trzymał kierownicy też Ci zabiorą. Rządowi biznesmeni jebani.
Zgłoś
Lam3rZ 2013-05-07, 21:47 1
za wykroczenia drogowe, zlodziejstwo i inne czyny szkodzace lub mogace zaszkodzic innemu czlowiekowi - tak

Ale KURWA wara od picia piwa na powietrzu!
Zgłoś
WujekAdolf 2013-05-07, 21:48
Dzięki za grabie, przydadzą się. Poza tym policja ma taką bazę już od w huj dawna.
Zgłoś
!Timon 2013-05-07, 23:45
@Loaloa

Nie pieprz głupot bo nikt w tym kraju nie akceptuje najebanego towarzystwa drącego mordy i chętnie zobaczyłby jak jest pałowane.
Ten przepis NIE POWSTAJE po to by walczyć z takimi zjawiskami. Jest niepotrzebny.
Doniesienie o zakłócanie ciszy nocnej => patrol z kamerą [żeby później nie skamleli w UWADZE że Policja się znęca] => mandat 5 stów albo wpierdol
Wystarczy.

Ten przepis powstaje po to, że jak bogu ducha winny mieciu wypije sobie z kolegami piwo na ławce w parku i złapią go za rok czasu drugi raz to zamiast 200 będą mogli wpierdolić mu 300.
Nieporównywalnie więcej widzę ludzi SPOKOJNIE pijących piwo/wino/wódkę na mieście niż tych zakłócających spokój. Skoro powstający przepis obejmuje obie grupy to już wiadomo w czyją stronę jest wycelowany.
Zgłoś
Azurkhall 2013-05-07, 23:47 1
Pół godziny temu dostałem mandat za picie w plenerze.
Jestem poirytowany. Ale wy macie to w dupie.
Tak czy inaczej dziękuję za uwage.
Zgłoś
rusofil 2013-05-08, 3:12
Bardzo dobrze. Nienawidzę imprezowiczów i prymitywów nakurwiających technem, rapem czy innym gównem, do tego debili drących mordy po nic. A picie piwa w parku? Co wy, nie możecie się powstrzymac, by wypić w domu? Pieprzona gimbazjada. Dobrze wam tak, za alkoholizm powinno się płacić.
Zgłoś
EdmundKemper 2013-05-08, 11:30
benben napisał/a:

Najważniejsze że pis nie doszedł do władzy, bo było by państwo policyjne, że ojapierdolę. A to jest dla waszego dobra, więc stulić mordy i do pracy, bo rostowskiemu znowu się budżet nie domknie.

O jak dobrze, że PełO rządzi, bo nie trafię na "listę złoczyńców" , bo mnie na piwo nie stać.
Zgłoś
fifif 2013-05-08, 17:43 1
Oj straszne. Za piątym piwem w parku dostaniecie największy możliwy mandat za takie wykroczenie. I dobrze. To prawo ma sens, co więcej, jestem za tym, by nie móc przebywać w miejscu publicznym po pijaku. Znaczy, po przekroczeniu jakiejś tam skali, by policjanci po prostu nie wlepiali mandatów za chodzenie ulicą po wypiciu piwa w zaciszu domowym. Po prostu, ludzie pijani potrafią uprzykrzać życie, więc jak pijesz, pij w domu. I z niego potem nie wychodź.
Zgłoś
EdmundKemper 2013-05-08, 17:47
fifif napisał/a:

Oj straszne. Za piątym piwem w parku dostaniecie największy możliwy mandat za takie wykroczenie. I dobrze. To prawo ma sens, co więcej, jestem za tym, by nie móc przebywać w miejscu publicznym po pijaku. Znaczy, po przekroczeniu jakiejś tam skali, by policjanci po prostu nie wlepiali mandatów za chodzenie ulicą po wypiciu piwa w zaciszu domowym. Po prostu, ludzie pijani potrafią uprzykrzać życie, więc jak pijesz, pij w domu. I z niego potem nie wychodź.

Więc jak pójdę do rodziny albo znajomych tam się napije wódki to już nie mogę wrócić do domu? Pomysł dobry, ale prawnie praktycznie nie da się go sprecyzować, bo powielałby zakłócanie ciszy nocnej lub inne przepisy, które już istnieją.
Zgłoś
korba-dawid 2013-05-08, 17:56
Panowie i Panie z jednej strony to popieram. Nie chodzi mi o picie w plenerze bo tego nie ogarniam. W ogródeczkach na rynku za 6 zł to jest legalne ale metr od wykupionego miejsca przez restauracje to już przestępstwo. Można chodzić najebanym , ale piwka wypić już nie. Zawsze jeden biznes nakręca drugi. Wróćmy do tematu. Chodzi tu bardziej o małe kradzieże które do 200 zł są wykroczeniem. I właśnie jest tak traktowane. Ciekawe czy nie wkurwiło by was gdyby ktoś wam zajebał towar za 150 i przeszło mu to koło nosa. Przeważnie są do oszuści internetowi którzy są bezkarni. Dotyczy to także śmiecenia. Ktoś wyrzucił butelkę na trawnik dostał tylko pouczenie. i może tak w kółko bo przecież "Panie władzo to mój pierwszy raz" "Hola Hola Chamie , zaraz to sprawdzę " a tam taki chuj no i mandacik dla takiego frajera. Dlatego też to popieram.
Zgłoś
busek 2013-05-08, 20:33 1
Wasze rozumowanie jest do czasu, aż sami będziecie w takiej sytuacji
Zgłoś
fifif 2013-05-08, 23:27
EdmundKemper napisał/a:

Więc jak pójdę do rodziny albo znajomych tam się napije wódki to już nie mogę wrócić do domu? Pomysł dobry, ale prawnie praktycznie nie da się go sprecyzować, bo powielałby zakłócanie ciszy nocnej lub inne przepisy, które już istnieją.

Jeżeli się napijesz na tyle, że możesz być nieprzyjemny, to nie wracasz najebany chodnikiem do domu. Może Cię ktoś podwieźć, możesz zamówić taksówkę. Wiem, że prawnie uregulowanie czegoś takiego w sensowny sposób jest trudne, ale wykonalne. Z resztą co ja się przejmuję, nikt tego przez najbliższą dekadę nie zrobi, a już na pewno nie tutaj (w Szwablandii mieszkam).

Zaś co do pana @up:
Ja się staram przestrzegać prawa. A jak mnie już złapią na czymś tak błahym jak przebiegnięcie na czerwonym świetle na autobus - pech. W każdym razie nie robię nawet tego notorycznie, więc mam gdzieś, jak raz czy dwa w mojej kartotece znajdzie się przejście na czerwonym świetle, na tej podstawie raczej żaden policjant mi najwyższej możliwej kary przewidzianej za dany wyczyn nie da. A jak da, może nawet przy pierwszym razie. Zdarza się. Problem jest taki, że czegoś, co się skończy na pouczeniu nikt i tak nie zapisze, bo oni muszą wypisywać daną ilość mandatów i jak przełożony się dowie, że dają pouczenia tylko to będą mieli przesrane.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem