18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:55
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
Totalna inwigilacja
NorthShore • 2013-05-07, 15:51
Gratulacje, kolejny "wspaniały" pomysł!!!

Ch*j, że nie sadystyczne, ale niech ludzie wiedzą co ich kochane państwo szykuje. Jak będziemy obojętni to już niedługo przeglądanie sadistica będzie się kończyć kartoteką na policji.

Ps, grabie w dupę każdemu, któremu to obojętne
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
k................z 2013-05-07, 20:28
.
.
.
Google: INDECT
.
.
.
Zgłoś
NorthShore 2013-05-07, 20:29 1
croyna, szczerzę ci życzę, by cię kiedyś wieczorem przycisnęło szczanie i byś za podlanie krzaka gdzieś na uboczu miał założoną kartotekę, jako zachowanie nieobyczajne - na pewno zboczeniec. Tak, serdecznie Ci tego życzę
Zgłoś
busek 2013-05-07, 20:31 5
Tak sie składa, że kilka dni temu wróciłem z Holandi. Byłem tam ponad tydzien i jakoś ani razu nie widziałem aby ktoś sie bił, aby ktoś był do kogoś wrogo nastawiony itp. Wręcz przeciwnie, kazdy jest miły, otwarty. Idąc sobie o godzinie 24 przez Red Light District, z piwkiem w jednym ręku i jointem w drugim przy czym mijając policjantów, którzy głeboko w dupie mają że pijesz i jarasz to bezcenne uczucie. A u nas co? Od razu za taki coś dołek, zawiasy i spieprzony życiorys. Kurwa zastanowice sie palanty czego wy chcecie. Kazdy mądry cwaniak dopóki sam nie znajdzie sie w chujowej sytuacji, a potem płacz.
Zgłoś
Sfidt 2013-05-07, 20:38
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
busek 2013-05-07, 20:39 7
Sfidt, tatuś policjant i ból dupy ?
Zgłoś
bober4 2013-05-07, 20:53
Niedługo za picie piwa w miejscu publicznym dostawało się będzie większy wyrok jak za gwałt, dokąd zmierza ta Polska.
Zgłoś
Voit 2013-05-07, 20:58
@busek; Bo widzisz, jest to normalny kraj XXIw. którego mentalności nigdy nie będziemy mieli. Jest tam homosexualizm, ale wiadomo że nigdzie nie jest pięknie. Dopóki nasz kraj będzie tak konserwatywny, dopóty będziemy tarzać się w tym błocie.
Zgłoś
booore 2013-05-07, 21:00 2
busek napisał/a:

Kurwa nie widzicie, że to powoli sie robi panstwo policyjne?

Państwo policyjne jest wtedy, gdy na niewinnego obywatela fabrykuje się cokolwiek żeby go udupić, gdy obywatel nie ma możliwości obrony przed państwowym aparatem przymusu.
Polska jest państwem policyjnym od kilkudziesięciu lat, więc jakie "powoli się robi"?
Zgłoś
kazzek94 2013-05-07, 21:07
NorthShore napisał/a:

kazzek94 - ja cię spotkam na ulicy to ci je wsadzę skoro tak bardzo to lubisz

ale trzonek na samym końcu
Zgłoś
busek 2013-05-07, 21:07
Voit, powiem Ci szczerze, że tylko raz widziałem takiego perfidnego pedała, który szedł w spódniczce, pomalowanymi paznokciami itp.
booore, masz rację.
Zgłoś
kickyourheadoff 2013-05-07, 21:14
Co za nowość ? Przecież istnieje już system, w którym widnieją wszyscy karani - także za wykroczenia. Od 2008 roku w system wchodzą tylko osoby karane za wykroczenia (także pouczenie jest formą kary) i widnieją w legitymowaniach. Przestępstwa swoją drogą

Większość się podnieca, a choooja wiecie
Zgłoś
L................a 2013-05-07, 21:17 1
Karanie za kulturalne picie browara na ławeczce w parku to grube przegięcie.

ALE

Czy was naprawde boli fakt, że za darcie mordy w środku nocy, notoryczne zatruwanie życia sąsiadom, bezmyślny wandalizm - ogólnie mówiąc zachowanie nieakceptowalne w normalnym społeczeństwie policja chce popełniających te czyny surowo karać?

Wiem, wielu z was to bezmózgie łajno łażące z bluzach JP100%, HWDP czy co tam jeszcze wasze zdegenerowane sploty nerwowe potrafią wymyślić. Uważacie się za twardzieli, bo skutecznie naprzykrzacie się ludziom dookoła. Właśnie na takich potrzeba bata, dosłownie. Prawa człowieka są dla ludzi, pasożytom społecznym dedykuję policyjną pałę na nery.
Zgłoś
kickyourheadoff 2013-05-07, 21:19
Taki system istnieje już chyba od 2009 roku. Tzn w systemie są tylko legitymowania osób, które zostały ukarane lub pouczone (pouczenie jest tez formą kary).

po co się pienicie, skoro mało kto ma cokolwiek pojęcia....
Zgłoś
busek 2013-05-07, 21:22
Czyli praktycznie 90% Polaków.
Zgłoś
NecroVision 2013-05-07, 21:26
Nawet jeśli będziesz miał taką kartotekę, że raz naszczałeś na krzak w parku czy piłeś browara... To co z tego? Ktoś Cie do pracy nie przyjmie??? Krzywo na Ciebie spojrzy? Tu kurwa chodzi o "recydywistów"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem