📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Wygląda na mądrego życiowo i inteligentnego faceta porównując do użytkowników tego portalu... gdyby oceniać po poziomie komentarzy.
sothis napisał/a:
Wygląda na mądrego życiowo i inteligentnego faceta porównując do użytkowników tego portalu... gdyby oceniać po poziomie komentarzy.
Bardziej martwiłbym się o poziom pojawiających się filmów.
Wycofuje zgody na wykorzystanie i rozpowszechnianie wizerunku. Próbował wcześniej mailem ale komputer nie wytrzymuje tak długo jak cegła.
Saszka spakowany do swojej ostatniej podróży, dostał kamlot zamiast kałacha i jedzie na Ukrainę łapać granaty w okopach
Dajcie mu spokój, widzicie walizkę? Dostał bilet w 1 stronę i zobaczymy go pewnie w którymś dronowaniu albo jak się rozerwał pod Donbasem
Wypuścił się z tym kamieniem jak guma z majtek.
No i? Facet ma rację. Ani nalać w windzie, ani coś ukraść, ani kogoś pobić, zabić czy zgwałcić.
I jak ten Rosjanin ma tam żyć?!
Ech, kiedyś, jak mawiał porucznik Rżewski, to choć do fortepianu można było ba imprezach nasrać, a teraz? Wszędzie kamery...
Ech, kiedyś, jak mawiał porucznik Rżewski, to choć do fortepianu można było ba imprezach nasrać, a teraz? Wszędzie kamery...
SkoPio1 napisał/a:
No i? Facet ma rację. Ani nalać w windzie, ani coś ukraść, ani kogoś pobić, zabić czy zgwałcić.
Ale tak serio, to wkurzające są te kamery na każdym kroku. Wychodzę tylko z domu, to już mnie jedna nagrywa na klatce, potem druga w windzie a trzecia i czwarta na wyjściu z klatki. Nawet się po dupie nie można podrapać, żeby nikt nie widział...
"I jak tu porządny obywatel ma żyć?"
Podpowiem, w rosji są tylko ścierwa, wiec problemu nie ma
Podpowiem, w rosji są tylko ścierwa, wiec problemu nie ma
9 na 10 dentystów poleca farbę w spreju. Szybciej, łatwiej a i jak komu mordę zamalujesz to jakoś zabawniej patrzeć na takiego smolucha niż obitą mordę.
ratford napisał/a:
Ale tak serio, to wkurzające są te kamery na każdym kroku. Wychodzę tylko z domu, to już mnie jedna nagrywa na klatce, potem druga w windzie a trzecia i czwarta na wyjściu z klatki. Nawet się po dupie nie można podrapać, żeby nikt nie widział...
Może się mylę, ale prawdopodobnie były powody tak intensywnej inwigilacji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów