📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W wyniku dekad polityki "jednego dziecka" w ciągu następnych 50 lat populacja chinoli spadnie co najmniej o połowę. A przez takie podejście do ratowania innych ludzi myślę, że o jeszcze kilka procent więcej.
Przecież to duży chłopak, jakiś kurwa zdałniony
Widzą panoramicznie więc nie zauważyli.
Oni przynajmniej mają świadomość że się nie ma co męczyć z trupem...Tam nikt nikogo nie zmusza do ratowania innych.
@Psud
I właśnie tego komentarza szukałem wchodząc w tę sekcję. Dziękuje Ci dobry człowieku.
I właśnie tego komentarza szukałem wchodząc w tę sekcję. Dziękuje Ci dobry człowieku.
Duczki1234 napisał/a:
jak by sadol rozdawał ordery dla operatoraów kamery myślę że mieli byśmy laureata
To jest mysl, zrobic taki konkursik raz do roku na najlpiej nagrane zgony i inne nagrody darwina, chetnie bym rozdawal piwa w kategorii najlepiej uspiony czarnuch, czy mistrzostwa w deskoterapii, oraz nie moze zapraknac kraju plynacego gownem i moczem, czyli iniie i np najlepsze pierdolniecie pradem
Może czekali na odpływ, może mały miał wynurzyć się z perłami. Tyle niewiadomych
żółta piękna karma!!! zamiast bociana litr w promocji wędrowniczka 58 zł polecam (piąteczek....)
Oj tam to tylko dziecko. Zaraz nowe się urodzi
Przecież oni są głupsi niż ustawa przewiduje xd
Bardziej szokujące, że azjaci kąpią się w tak przyjemnie czystej wodzie a nie zwyczajowo w mazucie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów