No kurwa tak pedalskiej zagrywki to ja jeszcze w życiu nie widziałem w żadnym sporcie motorowym...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gościa momentalnie wypierdolono z drużyny.
Ale co jest wręcz śmieszne, to władze MotoGP zawiesiły go na, uwaga... dwa wyścigi. Kompromitacja po całości. Na dwa wyścigi to niektórych wywalano jak wykonali jakiś bardzo niebezpieczny manewr i spowodowali wypadek albo jak się po wyścigu poszarpali.
A tu jest zwyczajne chamstwo, celowe i umyślne działanie, które mogło się skończyć wypadkiem. A chłopacy tam mniej niż 230 nie lecieli.
Po wyścigu na konfie, jeden z zawodników - Cal Crutchlow - powiedział, że jego zdaniem dla takich ludzi nie ma miejsca na gridzie startowym i powinien otrzymać dożywotnią dyskwalifikację.
Ale co jest wręcz śmieszne, to władze MotoGP zawiesiły go na, uwaga... dwa wyścigi. Kompromitacja po całości. Na dwa wyścigi to niektórych wywalano jak wykonali jakiś bardzo niebezpieczny manewr i spowodowali wypadek albo jak się po wyścigu poszarpali.
A tu jest zwyczajne chamstwo, celowe i umyślne działanie, które mogło się skończyć wypadkiem. A chłopacy tam mniej niż 230 nie lecieli.
Po wyścigu na konfie, jeden z zawodników - Cal Crutchlow - powiedział, że jego zdaniem dla takich ludzi nie ma miejsca na gridzie startowym i powinien otrzymać dożywotnią dyskwalifikację.
Trzeba było pilnować pizdeczkowych manetek!
Roboturner napisał/a:
Ciekawe, jakie będą konsekwencje tego czynu
zawieszony na 2 wyscigi + wyrzucenie z ekipy
twitter.com/MotoGP/status/1038798642172358656
Tak się zastanawiam, czego on się, kurwa, spodziewał? Że te pięćdziesiąt kamer tego nie wychwyci, czy jak?
nowynick napisał/a:
jeśli ten z dwudziestką to niemiec to można mu wybaczyć, jeśli nie to dożywotnia dyskwalifikacja. Kurwa 250/300 km/h i takie coś odjebać? To już pod próbę zabójstwa z premedytacją podchodzi...
Numery jak byk 16 i 62 a ty 20 wypatrzyłeś
nano50 napisał/a:
@recenzor Jaki finał miała ta akcja z 2013?
Został zwolniony ze swojej stajni.
Ponadto został oskarżony o umyślne spowodowanie wypadku. Sprawa jeszcze w 2015 roku nie była zakończona. (nieźle, co?)
No i najważniejsze: został chu*em na zawsze w oczach każdego.
Niestety nie dostał bana na zawsze.
EDIT: Sprawcą był Niccolò Canepa.
62 nie 20?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów