No kurwa tak pedalskiej zagrywki to ja jeszcze w życiu nie widziałem w żadnym sporcie motorowym...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jeśli ten z dwudziestką to niemiec to można mu wybaczyć, jeśli nie to dożywotnia dyskwalifikacja. Kurwa 250/300 km/h i takie coś odjebać? To już pod próbę zabójstwa z premedytacją podchodzi...
Zacznijmy od tego, że sport motorowy to oksymoron.
niezły troll
Ciekawe, jakie będą konsekwencje tego czynu
No ciekawe co tam się będzie działo. W każdym razie gość od razu dostał dyskwalifikację z wyścigu. Ja bym gościa wykluczył w ogóle z całego sezonu.
Z kolei w sportach pedalarzowych takie zachowania były praktycznie normą (zanim zaczęli ich nagrywać i puszczać w tv). A dokładniej to: zmienianie sobie przełożeń na twardsze podczas jazdy pod górkę, napierdalanie się pompkami w tunelach co by nikt nie widział, wrzucanie czegokolwiek w szprychy. Nikt nie słyszał o czymś takim jak fairplay, a zasada była jedna wygrywał ten co był pierwszy na mecie. Ahhh to musiały być piękne czasy...
Ten facet to Romano Fenati, stracił pracę w dwóch zespołach i sponsorów.
@Caramon jak jest się imbecylem, to tak.
A za takie cos przypadkiem nie ma dyskwalifikacji?
Velture napisał/a:
No kurwa tak pedalskiej zagrywki to ja jeszcze w życiu nie widziałem w żadnym sporcie motorowym...
Ja widziałem w 2013 roku:
(można oglądać od 0:10)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów