Samochód biskupa archidiecezji warszawskiej Piotra J.W weekend skasował furę,przyjebał w latarnię i skosił słupek na chodniku,obok pasów dla pieszych.Może by i nie skasował,gdyby był trzeźwy,ale nie był,a 2.6 promila to niezły wynik,ciekawe gdzie i z kim się tak najebał?Jak znam życie to pojawią się głosy broniące biskupa,bo najpewniej diabeł go skusił,biskup niewinny.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ale się to chujowo czyta. Kto skasował furę? Samochód? I jeszcze ten brak spacji po znakach. Wracaj do szkoły.
I żeby nie było, że offtop:
Kogo interesuje, że się auto księdza rozjebało?
I żeby nie było, że offtop:
Kogo interesuje, że się auto księdza rozjebało?
może jakieś źródło skąd mam wiedzieć, że to nie toyota twojego szwagra który wracając od Ciebie z melanżu się nie rozjebał ?
fryca88 napisał/a:
Jak znam życie to pojawią się głosy broniące biskupa,bo najpewniej diabeł go skusił,biskup niewinny.
Stwierdzam, że niewinny, bo diabeł.
powinni go wychłostać i nadziać na pal dla przestrogi
Zatwardziały katol?
Chodzi o to że księża, biskupi i inne elementy "czarnej mafii" podobno mają dawać przykład, i wspomagać parafian i nie tylko w potrzebie...
Zatwardziały katol?
Chodzi o to że księża, biskupi i inne elementy "czarnej mafii" podobno mają dawać przykład, i wspomagać parafian i nie tylko w potrzebie...
gdyby na tym chodniku kogos zabil to pewnie za kare poszedl na wies sluzyc panu bogu i ludziom a w takiej sytuacji to pewnie klapsa w tylek od szefa i nagana. szlapan na miesiac z dziwkami i laserami.
@straatveger
Widzę,że ciśnienie w dupie niezłe masz na ortografię,co ty masz jakąś traumę z dzieciństwa?Stara cię kablem od prodiża napierdalała po plecach jak przecinków nie stawiałeś i nie wiedziałeś,że "chuje" się nie kreskuje?Piszę,jak chcę i stawiam przecinki gdzie mi się podoba,to nie dyktando z Miodkiem w komisji.Jak nie rozumiesz tekstu znaczy żeś debil,to chyba jasne.Co do źródeł to zajrzyj gdzie indziej,bo od tego oglądania tylko gejowskich stron s/m,już nie wiesz co się na świecie dzieje.Poczytaj wiadomości,idź do parku,łyknij świeżego powietrza,a nie tylko siedzisz trzepiesz pod jotpegi obrośniętych pedałów i dodajesz durne wpisy na sadolu,na przekór innym,szukając tym samym kumpla do czatowania wieczorami o męskich pieszczotach.
P.S.
Swędzi cię dupa,leć po biskupa
*Zaimki osobowe specjalnie małą literą z uwagi na akcentowanie braku szacunku dla tak żałosnej persony,która kolokwialnym popierdywaniem próbuje ze mną erystyki.
Widzę,że ciśnienie w dupie niezłe masz na ortografię,co ty masz jakąś traumę z dzieciństwa?Stara cię kablem od prodiża napierdalała po plecach jak przecinków nie stawiałeś i nie wiedziałeś,że "chuje" się nie kreskuje?Piszę,jak chcę i stawiam przecinki gdzie mi się podoba,to nie dyktando z Miodkiem w komisji.Jak nie rozumiesz tekstu znaczy żeś debil,to chyba jasne.Co do źródeł to zajrzyj gdzie indziej,bo od tego oglądania tylko gejowskich stron s/m,już nie wiesz co się na świecie dzieje.Poczytaj wiadomości,idź do parku,łyknij świeżego powietrza,a nie tylko siedzisz trzepiesz pod jotpegi obrośniętych pedałów i dodajesz durne wpisy na sadolu,na przekór innym,szukając tym samym kumpla do czatowania wieczorami o męskich pieszczotach.
P.S.
Swędzi cię dupa,leć po biskupa
*Zaimki osobowe specjalnie małą literą z uwagi na akcentowanie braku szacunku dla tak żałosnej persony,która kolokwialnym popierdywaniem próbuje ze mną erystyki.
"Nie powinienem kierować samochodem pod wpływem alkoholu" - napisał hierarcha. "To jednak się stało, dlatego też oddaję do dyspozycji Ojca Świętego moją posługę biskupa pomocniczego archidiecezji warszawskiej"
skurwiel!!! to jednak się stało- nie stało się tylko powinien napisać "dupy dałem na całej linii".
pewnie zamiast honorowo się podać do dymisji i zostać gdzieś na wsi szaraczkiem, to ma nadzieję na łaskę- SS-man zgodnie z nauczaniem kościoła okaże łaskę i jemu nic nie zrobi twierdząc, że bliźnim trzeba wybaczać i tyle w temacie.
jak już ktoś wyżej napisał- przynajmniej nie rozwalił jakiejś nowej a8, tylko normalną furę.
skurwiel!!! to jednak się stało- nie stało się tylko powinien napisać "dupy dałem na całej linii".
pewnie zamiast honorowo się podać do dymisji i zostać gdzieś na wsi szaraczkiem, to ma nadzieję na łaskę- SS-man zgodnie z nauczaniem kościoła okaże łaskę i jemu nic nie zrobi twierdząc, że bliźnim trzeba wybaczać i tyle w temacie.
jak już ktoś wyżej napisał- przynajmniej nie rozwalił jakiejś nowej a8, tylko normalną furę.
Vladimir Putin napisał/a:
@UP
Zatwardziały katol?
Zakuty łeb? To tez ludzie i popełniają błędy jak wszyscy. Każdy inny człowiek też "podobno" ma nie jeździć po pijaku, a i tak niektórzy wsiadają. Normalnie to byłoby w poczekalni bo nie ma flaków itp, no ale trzeba ponapierdalać się z kleru...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów