Samochód biskupa archidiecezji warszawskiej Piotra J.W weekend skasował furę,przyjebał w latarnię i skosił słupek na chodniku,obok pasów dla pieszych.Może by i nie skasował,gdyby był trzeźwy,ale nie był,a 2.6 promila to niezły wynik,ciekawe gdzie i z kim się tak najebał?Jak znam życie to pojawią się głosy broniące biskupa,bo najpewniej diabeł go skusił,biskup niewinny.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Biskup takim gównem się wozi? Spodziewałem się złotego Maybacha
KAŻDY kto teraz będzie próbował bronić w/w biskupa jest kretynem. Pijany kierowca to pijany kierowca. Każdego z nich powinno się wpierdolić do więzienia i odbierać dożywotnio prawa jazdy.
Niby jak go tutaj bronić? Wypił, wsiadł za kółko - potencjalny morderca. Dobrze, że rozjebał się na słupie, a nie na gromadce dzieciaków.
Jak ktokolwiek miałby go bronić? Ludzie popełniają błędy, ale za błędami idą konsekwencje. Powinien pójść siedzieć. I nie ma tu znaczenia, kim był taki "kierowca".
Owszem, zebrało piwa, bo ksiądz. Jakby to był właściciel sklepu warzywnego, to pewnie nikogo by to nie obeszło. I zgadzam się, księża mają świecić przykładem. I ja, jako katol, jestem wkurwiony na takiego człowieka.
Jak ktokolwiek miałby go bronić? Ludzie popełniają błędy, ale za błędami idą konsekwencje. Powinien pójść siedzieć. I nie ma tu znaczenia, kim był taki "kierowca".
Owszem, zebrało piwa, bo ksiądz. Jakby to był właściciel sklepu warzywnego, to pewnie nikogo by to nie obeszło. I zgadzam się, księża mają świecić przykładem. I ja, jako katol, jestem wkurwiony na takiego człowieka.
Jak kiedyś piłem ostro i miałem przyyjemność dmuchania w "balonik", okazało się, że miałem 2,8. Byłem kompletnie pijany!! A taki skurwiel mając troszeczke mniej alko we krwi niż ja wtedy, odważył się wsiąść do auta i jeździć. Miejmy nadzieję, że kiedyś wjedzie mu w tą tłustą dupę pijany kierowca i pajac zobaczy jaką krzywdę mógł wyrządzić bliźniemu swemu
U nas też ostatnio jeden czarny owinął drzewo. Ja rozumiem po mszy, ale o 6 rano w niedziele?
poniósł go melanż.
Niech wypierdala jebany klecha do pierdla i poczuje to co ministranci.
oI0 napisał/a:
dobrowolnie płacą, więc nie twoja sprawa, a poz tym wymyślono coś takiego jak ubezpieczenie ACParafianie za naprawę zapłacą ...
Glos obrony dla biskupa, nosz ludzie swiety czlowiek, tyle mszalnego wypic swieconego czy tam chuj wi co robionego, toz to swieta osoba ze swieta zawartoscia zoladka swego
ujebać pedofila
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów