Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z palaczem chociaż idzie pogadać, pośmiać się i ogólnie atmosfera jest luźna.
Dla wielu osób staje się to częścią życia, bo nie ma nic cudowniejszego niż wieczorny dymek po robocie albo ciężkim dniu.
Wystarczy umieć korzystać i nie być ograniczonym umysłowo.
Pozdro
Zdecydowanie za dużo wymagasz, od użytkowników tej strony.
Zdecydowanie za dużo wymagasz, od użytkowników tej strony.
Nie każdy tutaj to skończony kretyn Zawsze znajdzie się ktoś kto zrozumie to co piszę
Szczerze wolę zadawać się z palaczami trawki (nie z takimi jak Pan Ciapek z nagrania) niż z chlejusami i imprezowiczami weekendowymi.
Z palaczem chociaż idzie pogadać, pośmiać się i ogólnie atmosfera jest luźna.
Dla wielu osób staje się to częścią życia, bo nie ma nic cudowniejszego niż wieczorny dymek po robocie albo ciężkim dniu.
No tak bo kazdy kto sobie puszcza dymka to taki nieograniczony umysłowo, postępowy w chuj, a kazdy kto sobie wypije browara wieczorem to zachlany menel.
No i ile wynosi ten dymek? Jedna nabita po same brzegi lufa, chemicznie pedzonego scoona?
No tak bo kazdy kto sobie puszcza dymka to taki nieograniczony umysłowo, postępowy w chuj, a kazdy kto sobie wypije browara wieczorem to zachlany menel.
No i ile wynosi ten dymek? Jedna nabita po same brzegi lufa, chemicznie pedzonego scoona?
Jak kupujesz maczane to takie pal, innym wciskać tego nie musisz
Jak kupujesz maczane to takie pal, innym wciskać tego nie musisz
Maczane czy genetycznie wzmacniane jeden grzyb. Naturalnej trawki juz prawie nie ma tak jak nikt nie pije piwa 3%, kazdy chce sie najebac czy to alkiem czy paleniem. I całe to pierdolenie co jest lepsze przypomina gadanie o wyzszości świat Bozego narodzenia nad Wielkanocą.
Czy ja pisząc to, negowałem jedno wieczorne piwo? Pisałem coś o jakichś postępowych ludziach?
Zluzuj chłopie bo punkt widzenia zależy od punktu siedzenia Jeżeli w Twojej okolicy pali się taki syf to szczerze współczuje.
Pozdro
Maczane czy genetycznie wzmacniane jeden grzyb. Naturalnej trawki juz prawie nie ma tak jak nikt nie pije piwa 3%, kazdy chce sie najebac czy to alkiem czy paleniem. I całe to pierdolenie co jest lepsze przypomina gadanie o wyzszości świat Bozego narodzenia nad Wielkanocą.
Łał
Skoro ktoś pije piwo albo pali tylko po to żeby się ujebać to współczuję x2 Jeżeli sam to praktykujesz to współczuję x3
A cukier to sie panie wszczykuje czy pali?
wkłada w odbyt - nie powinieneś mieć z tym problemu
Łał
Skoro ktoś pije piwo albo pali tylko po to żeby się ujebać to współczuję x2 Jeżeli sam to praktykujesz to współczuję x3
Jeszcze nie spotkałem kogos kto by przestał po lufce towaru, ci mityczni co puszczaja sobie jednego dymka to pewnie jednorożce. No ale w internecie mozna wszystko pisac.
Jeszcze nie spotkałem kogos kto by przestał po lufce towaru, ci mityczni co puszczaja sobie jednego dymka to pewnie jednorożce. No ale w internecie mozna wszystko pisac.
Oczywiście Bo świat jest czarno - biały i wszyscy są tacy sami.
Oczywiście Bo świat jest czarno - biały i wszyscy są tacy sami.
Przepraszam to jednak możliwe jak mama wejdzie do pokoju albo pojawi sie policja, wtedy rzeczywiście mozna skończyc na jednym buchu .
Przepraszam to jednak możliwe jak mama wejdzie do pokoju albo pojawi sie policja, wtedy rzeczywiście mozna skończyc na jednym buchu .
Wiesz to z autopsji? Czy jak?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów