Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To ja nie wiem co by zostało z mordy typowi, gdyby użyła 100% mocy
Konopia to używka jak alkohol i papierosy. Żałośni są ludzie co robią z tego subkulturę
Konopia to używka jak alkohol i papierosy. Żałośni są ludzie co robią z tego subkulturę
Ilu palaczy papierosów bez nałogu alkoholowego ani narkotykowego widziałeś aby kradło żeby kupić sobie fajki?
Ilu palaczy papierosów bez nałogu alkoholowego ani narkotykowego widziałeś aby kradło żeby kupić sobie fajki?
Dwa dni temu dwóch rusków postanowiło zalać ryje w barze w którym kelneruję, ale skończyły im się fajki
Żebyś widział ich ryje jak pokazałem im dwa cygarki
Raz miałem okazję oglądać jak seba na bezczelu ukradł piwo w sklepie i wybiegł.
Wygląda na to, że w naszym kraju normą jest to że patologia kradnie alkohol i papierosy kiedy tylko może, więc nie wiem do czego zmierzasz...
Pytalem o kradzież żeby kupić fajki a nie o piwo ze sklepu bo piwem potwierdziles tylko to o czym naposalem.
@up
Pytalem o kradzież żeby kupić fajki a nie o piwo ze sklepu bo piwem potwierdziles tylko to o czym naposalem.
A co to za różnica czy kradniesz pieniądze na to żeby zakupić używkę czy kradniesz używkę bezpośrednio?
W Polsce raczej ciężko ukraść konopię czy inne nielegalne substancje, wiesz?
Na broodstoku laski dawały dupy za grama.
Ale po co palacz papierosów miałby kupować sobie fajki? przecież on pali papierosy a nie fajkę, fajkę palą profesorowie na uniwersytecie.
Marihuana to nic. Najgorsze są ćpuny które ćpają papierosy, wódkę i cukier. Ci piersi śmierdzą, i zdychając na raka płuc plują gdzie popadnie, ci drudzy drą mordy i napieprzają wszystkich w koło, albo leżą obsrani pod murkiem, a ci ostatni, są tłuści jak wieprze i śmierdzą na kilometr.
A cukier to sie panie wszczykuje czy pali?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów