Uprzedzam że mało sadystyczne i nikt nikomu nie poderżnął gardła, ale warto zobaczyć.
Uprzedzam że mało sadystyczne i nikt nikomu nie poderżnął gardła, ale warto zobaczyć.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
2 pytania, dla ludzi mogących obejrzeć to w lepszej jakości niż ja. Gdzieś tak 11:20, golibroda poprawia mu brwi czy robi coś innego?A i ktoś się orientuję po co przykładał on ogień do twarzy? Swoją drogą właśnie przez prawie 20 minut oglądałem kogoś golącego brodę. Jakoś do Turków mam stosunkowo duży szacunek, mimo tego, że to ciapaci to jednak są oni w tej Europie od dłuższego czasu i jako ciekawostkę mogę powiedzieć, że Turcja, a raczej wtedy Imperium Ottomańskie nigdy nie uznało rozbiorów Polski .
Poprawia i chyba usuwa "słabsze" włosy z brwi. Natomiast ten ogień to chyba chodzi o alkohol na tym waciku (takie delikatne skopienie bo jak każdy wie palą sie opary alko i benzyny nie sam płyn ) --> chuja nie dam za poprawność odpowiedzi
No i wiadomo godzinne ostrzenie brzytwy na pasku, zapytałem kiedyś ile lat ma ten pas odpowiedział że ponad 70.
Goliłby się tak pewnie do dziś gdyby Babcia mu tej brzytwy nie zrzuciła na podłogę i nie poszczerbiła.
Zajebiście, najlepiej jakby komuś przed tobą zgolił maszyną czy brzytwą syfy z karku albo po prostu zaciął, wytarł w majty czy spodnie i tą samą maszynką golił ciebie.
Zapewne tak samo wkurwiają cię dziwki czy zwykłe dajki które nie chcą się ruchać bez gumy.
Ja pierdole. Teraz to rozpirdol..eś mi uczucia. W dzisiejszych czasach nie używa się tradycyjnej brzytwy w salonie fryzjerskim ze względów higienicznych. Fryzjer, który ma w dupie sanepid, ale za to szanuje klienta, posługuje się brzytwą w której żyletka jest wymieniana przy każdym kliencie. Nie wiem do jakiego fryzjera chodzisz i czy w ogóle chodzisz, ale to co napisałeś to jest jakaś masakra. Jeżeli korzystasz z usług fryzjera, któremu płacisz 5 zł za ścięcie to nie dziw się, że połowie twojej wsi zgolił syfy za pomocą jednej brzytwy. Skąd wy się do kurwy nędzy bierzecie...
Twój rok urodzenia to 1973 (mam nadzieję, że to prawda), bo jeżeli gość w twoim wieku płaci za seks to prawdopodobnie twoje życie jest kompletną porażką. Więc reasumując - nie korzystam z usług kurw.
Perfekcja. Do końca pobytu ( 4-5 dni ) już się nie golił,bo nie miał takiej potrzeby, a za wszytko zapłacił na nasze 20zł.
ciekawe jak od strony technicznej/biologicznej wytłumaczysz że po goleniu brzytwą akurat nie musiał się golić. Włosy wiedzą czym je ogolono? Bo na super gładko ogolić się można i zwykłą maszynką. Moim zdaniem - pierdolisz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów