📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Net mi dziś zamula, więc nie obejrzę. Powiedzcie mi czy było na początku "dzień dobry witam w mojej kuchni..."?
@up
Nie powiedział.
Jako ciekawostkę powiem, że ubój gęsi polega na tym, że najpierw się ją oszołamia, a potem cięcie następuje przez otwarty dziobek. Urocze, co nie?
Nie powiedział.
Jako ciekawostkę powiem, że ubój gęsi polega na tym, że najpierw się ją oszołamia, a potem cięcie następuje przez otwarty dziobek. Urocze, co nie?
Jarema88 napisał/a:
Tak trzeba z żywej. Martwej kaczusi serduszko już raczej nie bije?
Po ścięciu głowy jeszcze bije przez kilka(naście?) sekund. No ale w sumie racja - całej krwi by się w ten sposób nie spuściło. Ale dobrze, że pozbawiają świadomości.
pawelkrk00 napisał/a:
Nóż wszedł pomiędzy kręgi
Nie widziałem, ale uwierzę na słowo.
Kaczka hallal
Weź daj mi spokój.
Nie oglądałem, ale mam już dość tej polityki i ciągłego wspominania o Smoleńsku.
kurwa chcialem Cie zacytowac i po Tobie pojechac a dalem piwo. alez to zycie przewrotne jest
opierdoliłbym czarninę
ale ma chujowo nad zlewem płytki położone
Barbarzyńcy kurwa!
Ktoś liczył ile razy padło "no" ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów