📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Jak widzę tą gejoze to mnie aż w środku żżyma. Przecież ten pedaliszon nawet kaczki by nie umiał zabić:/
facebook.com/pages/Ruch-Wyzwolenia-Kaczek/505048829533148 Tyle w temacie Panie piękny
Na chuj ubijać takie fajne kaczuchy jak to i tak prawie niejadalne jest.
bedzie Czernina mniam
unkenzo napisał/a:
to jest gęś, nie kaczka... tak dla wszystkich specjalistów od uboju
Tyś kurwa gęś widział, to jest kaczka cymbale tzw. niema wielka kurwa prawie jak gęś jest.
wypierdalaj mnie z tą kaczką
Ja jebie, ale ludzie są beznadziejni, nie ma to jak męczyć niewinne zwierze i jeszcze myśleć, ze robi się coś pożytecznego :/ Mogę patrzeć bez przerwy na ludzkie bebechy, poprzebijane genitalia i inne ludzkie spierdoliny ale to przekracza granice dobrego smaku.
Up sama natura, ludzie robili tak od zawsze i nikogo to nie dziwiło, fajnie zobaczyć czasem jak się powinno drób oprawiać i jak to wygląda na wsi. Może teraz Tutorial ze świniobicia?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów