Nie znam za bardzo rosyjskiego, ale wg opisu dziewczyna przechodząc przez ulica została trafiona granatem ogłuszającym.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Szkoda, że w ten pusty łeb jej nie przypierdoliło
akcja miała miejsce we Lwowie, nie pamiętam już dobrze, przy jakiej instytucji ale to było chyba przy budynku wojskowym. Kilka tysięcy demonstrantów chciało wpaść do budynków spanikowani żołnierze rzucili takie właśnie granaty w tłum. Ostatecznie zdali broń białą tarcze itp. bron palna została zabezpieczona, a budynki podpalono. Kilku żołnierzy rannych itd. itd.
@sati696
Ja ci kurwa dam "piersią" analfabeto jeden.
Ja ci kurwa dam "piersią" analfabeto jeden.
Jedyną przyczyną zła na świecie jest skurwysyństwo.
fake, gdyby cokolwiek wybuchło pozostawiłoby ślady spalenizny na puchu,a tak jest czyściutki. pewnie stary ją pierze i chcieli odszkodowanie wyłudzić.
Wyprzedzając: Nie wątpię, że wielu ludzi doznało obrażeń od wybuchu granatów, ale na pewno nie ta
Wyprzedzając: Nie wątpię, że wielu ludzi doznało obrażeń od wybuchu granatów, ale na pewno nie ta
@up
Też mi się wydaje że to nie do końca prawda. Oparzenia na ciele owszem mogą być, jeśli centralnie w nią trafił, ale obranie jest rozerwane a nie spalone. Granaty ogłuszające nie wytwarzają typowej fali uderzeniowej, bo nie mają nikogo zranić.
Też mi się wydaje że to nie do końca prawda. Oparzenia na ciele owszem mogą być, jeśli centralnie w nią trafił, ale obranie jest rozerwane a nie spalone. Granaty ogłuszające nie wytwarzają typowej fali uderzeniowej, bo nie mają nikogo zranić.
w dodatku ma kifozę piersiową
tr3mm0r napisał/a:
Populacja Ukrainy: 45,59 miliona (2012)
Na Majdanie: 15000
Sie zjednoczyli...
Skąd to przekonanie że tylko na Majdanie coś się dzieje? W każdym większym mieście są zamieszki, ale na Majdanie największe.
I co z tego? 10% populacji nie uzbierasz. Ten syf to sprawka skrajnych prawicowcow o niepewnej przeszlosci. Naglasniane przez PRO-EU media zebys wierzyl, ze to rewolucja na skale narodowa bo EU ma w tym interes.
majdan srajdan
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów