Nie znam za bardzo rosyjskiego, ale wg opisu dziewczyna przechodząc przez ulica została trafiona granatem ogłuszającym.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Kurcze fajna wrzutka i wszystko elegancko. Szkoda tylko, że nie stawała przodem do zdjęć.. Przynajmniej do tego drugiego by mogła..
A piersią nic się nie stało?
Why Drink And Drive if you can Smoke any FLY!?
Madame du Barry napisał/a:
została trafiona granatem ogłuszającym.
fake
jakby ogłuchła to nie rozmawiałaby przez telefon na 1 zdjęciu
jakby ogłuchła to nie rozmawiałaby przez telefon na 1 zdjęciu
Czytanie ze zrozumiem kolego!!! Została trafiona , nie ogłuchła !
Na Ukrainie to się chociaż potrafią zdjednoczyć, a już się nie mogę doczekać jak będę oglądał waszą rewolucje od której słysze od dwóch miesięcy ( to 1 marca ws obalenia rządu) o Kurwa ale będzie śmimechu, nie dość że ulice puste bo gimbusów patriotów mama nie puści to jeszcze jedynym znakiem rewolucji będzie pełna poczekalnia z obrazkami z orzełkami i innym gównem
ale tyłka nie pokazała :/
trynkiewicz napisał/a:
Na Ukrainie to się chociaż potrafią zdjednoczyć, a już się nie mogę doczekać jak będę oglądał waszą rewolucje od której słysze od dwóch miesięcy ( to 1 marca ws obalenia rządu) o Kurwa ale będzie śmimechu, nie dość że ulice puste bo gimbusów patriotów mama nie puści to jeszcze jedynym znakiem rewolucji będzie pełna poczekalnia z obrazkami z orzełkami i innym gównem
Populacja Ukrainy: 45,59 miliona (2012)
Na Majdanie: 15000
Sie zjednoczyli...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów