Źródło podaje, że to Kazachstan.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Była identyczne nagranie z majdanu na ukrostanie... I tak samo się to skończy...
A zachód już temperuje kredki....
Kazachstan, Majdan jeden chuj dla pinksmana liczy sie browar na sadolu
Przecież policjanci czy tam wojsko przeszło na stronę protestujących nie jak w Polsce?
Podziwiam naród który potrafi obalić złodziei z rządu - jak ci przesadzą.
huncfot130 napisał/a:
Była identyczne nagranie z majdanu na ukrostanie... I tak samo się to skończy...
Raczej Rosja już zaciera rączki. Skończy się tak samo jak z Donbasem, Abchazją i Naddniestrzem. Urwą sobie kawałek kraju.
ra0mir napisał/a:
Przecież policjanci czy tam wojsko przeszło na stronę protestujących nie jak w Polsce?
Braterska pomoc już dotarła i nie będzie chciała wyjść. Gdyby policja i wojsko dołączyły na samym początku, wówczas mieli by szansę.
Oczywiście skopiowane z Kaotic
jjuice napisał/a:
Kazachstan, Majdan jeden chuj dla pinksmana liczy sie browar na sadolu
dEstabil_ napisał/a:il_"]Oczywiście skopiowane z Kaotic
Czytam też wasze wypociny pod prawie każdym jego tematem i zastanawiam się o chuj wam chodzi?Typ wrzuca a wy za każdym razem przylatujecie z tym samym nudnym już pierdoleniem.
jjuice napisał/a:Kazachstan, Majdan jeden chuj dla pinksmana liczy sie browar na sadolu
dEstabil_ napisał/a:il_"]Oczywiście skopiowane z Kaotic
Czytam też wasze wypociny pod prawie każdym jego tematem i zastanawiam się o chuj wam chodzi?Typ wrzuca a wy za każdym razem przylatujecie z tym samym nudnym już pierdoleniem.
jakby był trafiony przez snajpera, to za nim widać by było czerwoną mgniełkę. Dostał z naboju pośredniego.
ra0mir napisał/a:
Ale zapewne jak w każdej dyktaturze esbecja pozostaje wierna do końca bo sami trzepią kasę z wyzysku więc bronią się do końca. W Iraku wojsko się poddało od razu a gwardia sadama walczyła do końca.
Mzimu napisał/a:
jakby był trafiony przez snajpera, to za nim widać by było czerwoną mgniełkę. Dostał z naboju pośredniego.
I ulatującą duszę do raju
huncfot130 napisał/a:
Raczej kredyty szykuje, a dupę wypną jak na Ukrainę.
Edit: miałem na myśli Memorandum Budapeszteńskie, taki krótki artykuł, ile warte są słowa i gwarancje zachodu
dw.com/pl/zapomniane-gwarancje-dla-ukrainy/a-18112922
Przez Kazachstan przechodzi ważna linia kolejowa nowego jedwabnego szlaku. Dziwnym trafem protestujący zablokowali też dworzec przeładunkowy. Dla mnie to kolejny amerykański sposób na ujebabie Chińczyków.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów