📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Matka roku
Oglądając takie filmiki czasem się zastanawiam, czy ludzie mają jakiś szósty zmysł i dzięki niemu przewidują, że zaraz coś takiego się stanie, czy ogólnie nagrywają wszystko, co się dzieje dookoła
Dobry sposób na bicie bachorów
-Panie władzo ja tylko przechodziłem przez drzwiczki
-50 razy kurwa?!
-Panie władzo ja tylko przechodziłem przez drzwiczki
-50 razy kurwa?!
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? i to w dodatku kobieta... Nigdy nie zrozumiem grubasów.
Chciałbym zobaczyć kontynuację tego filmiku
Ale trzeba być tępym skurwielem, jebanym tłukiem aby coś takiego odjebać. No albo kobietą.
Life is brutal
Ogólnie to uwielbiam trap i drill, ale to nie zalicza się do żadnej z tych grup. W dodatku jest chujowe, wręcz nijakie.
@edit
''na szybko'' to się można wysrać jak się ma rozwolnienie
@niżej
Kolego... Po prostu wyraziłem swoją opinię na temat tego co wysmarowałeś, a Ty od razu poleciałeś po chusteczki higieniczne bo wypowiedź nie była pochlebna i ze łzami w oczach wróciłeś czepiając się mojego miejsca zamieszkania, które nie ma nic wspólnego z tematem... W sumie to czego innego oczekiwać po kolesiu mającym na swoim kanale same covery?
@edit
''na szybko'' to się można wysrać jak się ma rozwolnienie
@niżej
Kolego... Po prostu wyraziłem swoją opinię na temat tego co wysmarowałeś, a Ty od razu poleciałeś po chusteczki higieniczne bo wypowiedź nie była pochlebna i ze łzami w oczach wróciłeś czepiając się mojego miejsca zamieszkania, które nie ma nic wspólnego z tematem... W sumie to czego innego oczekiwać po kolesiu mającym na swoim kanale same covery?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów